OVE stvari su GORE od PREVARE i preko njih se ne prelazi!

Evo preko čega anketirani parovi nisu spremni da pređu!

.

Za mnoge, otkrivanje afere je trenutak kada shvate da nema povratka nazad i da je veza zauvek završena. Kako možete da verujete partneru nakon što je on narušio tu vezu intimnosti koju ste godinama posedovali?

Ali postoje dela koja su gora nego sama nevera, a to su potvrdili posetioci portala Redit. Oni su rešili da otkriju šta je za njih prljaviji i bolniji čin koji doživljavaju gore nego samu prevaru.

Pratite nas i na Viberu!

Pogledajte šta su rekli:

1. "Odustajanje od veze bez ikakvih razloga. Pre bih volela da me je prevario i da mi kaže: Ne volim te više."

2. "Kada bi imala više poverenja u drugog muškarca - prijatelja sa kojim bi pričala o svemu što je muči, a nakon toga došla kod mene i ćutala o tome. (Izuzetak bi bio njen otac)."

3. "Gore od prevare je svakako skrivena namera poput ostvarivanja materijalne dobiti. U prevodu: spreman sam na kompromis radi dugoročne dobiti."

4. "Sakrivanje problema sa zavisnošću od alkohola ili droge bi bilo daleko gore nego otkrivanje afere."

5. "Kada bi mi ona rekla da nisam dovoljno dobar ili uspešan za nju."

6. "Mnogo bi me zabolelo, čak više nego sam čin prevare, kada bih saznao da je ona podelila sa nekim moju intimnu tajnu - bez mog pristanka."

7. "Laganje. Ljudi dramatično potcenjuju značaj brutalne iskrenosti u vezi. Bolje je da kaže šta je problem kako bismo ga rešili nego da me pravi ludim."

8. "Kada bi me ogovarala kod mojih roditelja ili njenih to bi bukvalno značilo kraj."

9. "Konstantno laganje. Ovde nije reč o jednoj laži, bilo da je sitna ili krupna, već o danima i mesecima pretvaranja i sakrivanja stvari od mene. To bi me povredilo više nego afera."

10. "Najviše bih bila povređena kada bi mi rekao da mu se više ne sviđam kao osoba i da više ne može komunicirati sa mnom."

Kad ga uhvatite da vas vara: Ovo je prvo što će vam reći

Izvor: cosmopolitan.rs