Kako da sakrijete neiskustvo u krevetu

Ako vas je sramota da partnerki priznate da vam je ljubavni saldo tanak, pa i prazan, postoje načini da sakrijete neiskustvo. Ne hvalite se da ste spavali sa mnoštvom devojaka, to obično rade oni koji su ih imali malo.

.

Seksualno neiskustvo teško se oprašta muškarcima. Od njega se očekuje da zna šta radi i da u najmanju ruku bude vešt kao Kazanova, pogotovo kad zađe u određene godine. Ako vas je sramota da partnerki otvoreno priznate da vam je ljubavni saldo tanak, pa i prazan i plašite se njene osude, postoje načini da sakrijete neiskustvo.

Ne hvalite se da ste spavali sa mnoštvom devojaka, to obično rade oni koji su ih imali malo. Ne pokušavajte da primenite sve što ste gledali u pornićima, pravi seks ne izgleda tako. Kada upoznate svoje telo, u knjigama prostudirajte anatomiju ženskog da biste bar okvirno znali šta da radite.

Ne preterujte sa alkoholom, jer on i iskusne ljubavnike pretvara u amatere. Kad je oralni seks u pitanju, najbolje je da idete lagano. Ne postavljajte joj pitanja za vreme seksa, već pažnju obratite na njene uzdahe i pokrete - ako joj se dopada ono što radite, svakako to neće moći da sakrije. Na kraju se suzdržite od pitanja kako je bilo, odgovor će vam se sam kazati ako se čin ponovi. I najvažnije - opustite se. Opušten stav uz slušanje partnerke najbolja je kombinacija koja kao rezultat daje odličnog ljubavnika.

SEDAM „čudnih“ stvari koje se sviđaju muškarcima kod žena

Izvor: novosti