Uska ili široka: Zašto je bitna veličina vagine?

Kad je u pitanju veličina muškog polnog organa, važi mišljenje da je veće bolje. Raspitali smo se među jačim polom i izgleda da slučaj nije isti kad je vagina u pitanju - naime, svi priželjkuju da bude što uža.

.

Urbani mit koji vlada među muškarcima jeste da je uža vagina bolja. Naime, smatra se da je seksualno iskustvo intenzivnije ukoliko su usmine i zidovi vagine uži, jer se onda oseća blagi otpor.

Takođe je rasprostranjeno uverenje da se vagina širi ukoliko žena ima više seksualnih partnera ili ukoliko ima često seks.

Vreme je da vam razbijemo zablude - tolika je kolika je. Veličina vagine je stvar genetike - uska, široka, superuska ili prilagodljiva, to vam je što vam je. Ako ste se nadali da na taj način možete da odredite broj partnera žene sa kojom ste, muškarci niste u pravu.

Veličina vagine ponekad ume da varira u zavisnosti od okolnosti, polnih oboljenja, porođaja... Ne postoji savršena veličina, genetika i spoljni fatkori imaju svoj uticaj i najbolje je da volite ono što imate. A jedini način da se održi njen "oblik" jeste da se rade određene vežbe.

Izvor: zenskimagazin.rs