10 rečenica kojima žena inicira seks!

Muškarci bi posebno trebalo da obrate pažnju na neke od ovih rečenica kojima im žene upakovano, ali nedvosmisleno poručuju da žele baš to - seks.

.

“Jako si mi nedostajao”
Ako se zbog sklopa okolnosti niste videli neko vreme, ovakva rečenica treba da vas podseti na sve ono što delite, uključujući i vođenje ljubavi. Muškarcu koji voli svoju partnerku ova rečenica će biti neodoljivo seksi.

“Večeras si ti na redu”
Davanje i primanje sastavni su deo svakog stabilnog i ravnopravnog odnosa, a svako ponekad poželi da mu se ugađa. Takvo tetošenje u seksualnom smislu, za većinu muškaraca je na vrhu seksualnih želja, piše Redbook.

“Imam iznenađenje za tebe kod kuće”
Od malena, ljudi su naučeni da na reč “iznenađenje” reaguju sa pozitivnim iščekivanjem. Tom porukom ona želi u vama da pokrene seksualne misli kako biste predigru započeli satima pre povratka kući, savetuje seksualni terapeut Ian Kerner.

“Trebaš mi”
Želja i potreba su osnovni ljudski nagoni koji u ljubavnim odnosima stvaraju bliskost i povezanost. Ovakvom izjavom žena vam stavlja do znanja koliko joj značite u emotivnom smislu, a što je više emocija – seks će biti strastveniji.

“Ponesi i flašu vina”
Ovom porukom ona ti jasno stavlja do znanja da joj je večeras stalo do uživanja. Hrana i piće često se povezuje sa dobrim seksom, a vino je poznati afrodizijak.

“Hvala ti”
Ovom kratkom rečenicim žena vam jasno stavlja do znanja da vas ceni. Osim toga, to može da znači da zahvalnost želi da vam iskaže i u spavaćoj sobi.

“Divno si mirisao jutros”
Zvuči i previše jednostavno, ali ipak pali. Ovakvom izjavom vam stavlja do znanja da obraća pažnju na vas, da vas posmatra i želi, a ne postoji bolji afrodizijak od toga.

“Stalno razmišljam o onome kad si ti…”
Prisećanje na neku konkretnu scenu deluje na nekoliko načina. Prvenstveno, otkriva da vas smatra odličnim ljubavnikom, što godi egu. Osim toga, otkriva da je uzbuđena. Ovakve rečenice su za žene prilično direktan signal da žele seks.

“Nabacivao mi se ….”
Iako nije preporučljivo igranje sa ovakvim izjavama, pogotovo ako niste sigurni u stabilnost vašeg odnosa, povremena doza ljubomore može napraviti čuda za libido muškarca. Žene misle da će, navodeći da im se neko nabacivao, istaći činjenicu da su poželjne. Ako ovo kaže, ona računa na to da će naznaka moguće konkurencije rasplamsati strasti u vama.

“Da li sam seksi u ovome?”
Na ovaj način žena traži od vas potvrdu svog seksualnog samopouzdanja. Ona zna da je seksi i želi da vidi dokaz kako deluje na vas.

Izvor: besnopile.rs / izvor: mojatv.rs