SEKS pod TUŠEM: Zašto bi trebalo da ga izbegavate?!

Seks je odličan gde god da se de[ava i definitivno zavisi od afiniteta glavnih aktera. Fleksibilnost tela je važna ali ne i obavezna, jer ima i onih koji vole jednostavno – u horizontali. Kad je reč o seksu pod tušem, trebaće vam snaga, gipkost i odlična ravnoteža. Evo šta kažu oni koji ne vole seks pod tušem i zašto ne savetuju drugima takvu vrstu akcije.

.

Pad je gotovo zagarantiran

Mokro znači klizavo i samim tim je velika opasnost od padova. U tome se može naći i draž sve dok ne slomite ruku, nogu ili kuk. Ali zato je neko izmislio gumenu podlogu za kadu i tuš-kabinu.

Pratite nas i na Viberu!

Visina je važna

Ako ste vi i vaš seks partner različite visine i to velike, spajanje vaših polnih organa može biti nemoguća misija. Biće nužne neke krajnje neseksi poze kako biste se “spojili”.

Voda nije lubrikant

Ako mislite da će vam voda pomoći kad je reč o vlaženju, zaboravite. Intimni deo nježnijeg pola će za sekund biti suv kao Sahara. Takođe, ako imate divlji tuš koji prska na sve strane, žena će zbog razmazane šminke uskoro postati rakun, a svi akteri će se nagutati vode.

Oralno moguće, ali ne baš…

Teško je imati dovoljno vazduha i kad oralno zadovoljavate na suvom, a kamoli kada na sve strane teče voda. Tu su i bolovi u kolenima od tvrde kade ili tuš kabine, dakle prava, ali dobrovoljna tortura.

Sapun na sve strane

Budite spremni da će sapuna biti i tamo gde ga ne želite. Od toga nema spasa.

Manjak mesta

Koliko god tuš kabina bila velika, nema šanse da izvodite poze i pokrete koje biste vrlo lako radili na suvom. Manevar delovanja je prilično ograničen.

Izvor: net.hr