Žene ne vole laž, ali se u OVIM situacijama itekako isplati...

Svaka žena kaže da "najviše prezire laž", pa ipak, retke su one koje mogu da podnesu golu istinu. I zato iskrenost nije uvek poželjna, pogotovo na početku veze. Devojke se slažu da su laži o sledećim stvarima ne samo dozvoljene, već i poželjne.

.

* Bivša devojka - Kad vas pita kako vam je bivša devojka, držite se pravila "što manje informacija - to bolje". Čak i ako ste se juče čuli sa dotičnom i znate sve o njenom životu, prećutite, jer sadašnja može pomisliti da ste i dalje zaljubljeni u bivšu.

* Detalji o bolestima - Niko ne želi da na drugom sastanku sluša izveštaj iz bolnice. Epizode o lenjim crevima, povremenoj depresiji ili hipohondriji odložite dok se bolje ne upoznate.

* Mišljenje o njenim prijateljima i porodici - Uveđeni ste da je njena najbolja drugarica obična torokuša, a sestra arogantna i lenja? Zadržite mišljenje za sebe, čak i kad ih ona kritikuje.

* Stav vaših bližnjih o njoj - Najbolje je da sve ostane na onom opštem "misle da si super". Rečenica "moja mama brine za tebe jer mnogo radiš" u njenoj glavi može da zvuči kao "ona misli da ne vodim dovoljno računa o njenom sinu".

Izvor: novosti