Ljubav i seks

Super seks i na +30

Vrućine stižu, ali to nije razlog da se odreknete seksa. Evo šta možete da uradite, da vam visoke temperature ne pokvare uživanje.
12.08.2018. - 13:00h
FOTO: thinkstock
FOTO: thinkstock

Tuširajte se zajedno

Umesto da se znojite u krevetu, uživajte u seksu pod tušem na "idealnoj" temperaturi.

Zaboravite na pidžame

Spavajte nagi, oboje, napravite malu promaju i posmatrajte kako vam se čula bude... Preko leta birajte pamučnu posteljinu, saten neka sačeka jesen.

Seks na otvorenom

Leto je pravo vreme. Duga suknja pružiće vam dobar zaklon.

Sladoled na golom telu

Sladoled tako brzo dostiže onu "pravu" temperaturu na kojoj je najukusniji.

Kockice leda 

Takođe dobra ideja za predigru kad je napolju pretoplo. Možete njome prelaziti preko erogenih zona partnera, ili je sisati u pauzama tokom oralnog seksa.

Vlažno je seksi!

Obucite usku majicu i polijte se sa malo hladne vode. Grudi će vam izgledati super, tako da neće moći da vam odoli. I ne zaboravite, uvek je privlačnije nešto što naslućujemo, od onoga što je na izvol'te - garderoba koja se providi bolji je izbor od golog tela. Bar za početak...

Vežbajte malo

Znojenjem se oslobađaju i feromoni...

Iskoristite sezonu jagoda 

Vekovima se smatraju afrodizijakom.

Osunčajte se malo

Sunce nam popravlja raspoloženje, podižući nivo hormona sreće, serotonina, i budi libido. Osim toga, nivo testosterona kod muškaraca je leti za oko 30 odsto viši nego tokom zime.

"Odvrnite" muziku

Vedri letnji hitovi vratiće vas u vreme kad ste se muvali i bezočno flertovali u svakom trenutku.

Igrajte se

Uživajte u letnjoj romansi pretvarajući se da ste dvoje stranaca koji su se tek upoznali... Ako ste negde na odmoru, još bolje - neka vas "pokupi" iz bara ili neka vam se udvara na plaži kao da vas je prvi put video.

Snimajte se tokom seksa

(ako se dobro poznajete i imate beskrajno poverenje jedno u drugo)

Odaberite novi "letnji" parfem

Neki koji će ga asocirati na seks čim oseti vaš miris.

I ljubite se...

Kod kuće, pre nego što krenete na posao, kad se vratite s posla, na ćošku, u ulazu... Kao kad ste se tek upoznali i niste mogli da skinete ruke jedno sa drugog, ljubite se celim telom, ljubite se kao da sutra ne postoji... Kao da na ovom svetu nema ljudi osim vas, kao da nemate nijednu brigu, kao da... se volite najviše na svetu, piše mondo.rs.