Šta JELO koje naručuje GOVORI o vašem MUŠKARCU?!

Zavirite u njegov tanjir i saznajte šta jelo koje vaš muškarac najviše voli, govori o njemu - da li je mamin sin, „parazit“, mačo ili nešto sasvim drugo...

.

BIFTEK

Ako muškarac u restoranu naruči biftek to je vrlo seksi. Posebno ako da konobaru precizna uputstva kako on treba da bude ispečen i kako da bude začinjen. Naravno, ovo ne zvuči seksi, ako ste vegeterijanac, a on sedi preko puta vas i žvaće polupečeni, krvavi biftek. U tom slučaju predlažemo da krenete u toalet i krišom se izgubite se iz restorana.

RIBA

Ah, ovo je prava stvar. Muškarac koji poruči ribu ima samopouzdanja i oseća se dobro u svojoj koži. On voli lepe stvari i vodi računa o svom zdravlju – ali ne preteruje u tome.

MEKSIČKA HRANA

Uh, ljuto! Šarmantan, zanimljiv, fascinantan... Verovatno ćete jedva čekati da stignete do spavaće sobe...

KINESKA HRANA

Ako muškarac predloži kinesku hranu to je prilično dobr znak, on je svestan sebe i verovatno ima bujnu maštu. Međutim, ukoliko vas pozove u neki zabačeni, neugledni restorančić na periferiji grada, za koji nikada niste čuli, to bi moglo da znači i da ima ženu i decu kod kuće. Ups!

GRČKA SALATA

On vam pokazuje da je kosmopolita i vrlo inteligentna osoba koja jako dobro zna šta želi. Dajte mu jedan bod za trud i pomirite se s tim da ćete provesti jedno vrlo dosadno veče.

PILEĆI MEDALJONI

Mamin sin! Spašavajte se što pre!

TESTENINA

Vrlo lukavo. Ako naruči špagete sa morskim plodovima, imate posla sa „pozerom“. Ali, ako poruči Bolonjeze, ili samo njoke sa sirom, u društvu ste sa jednostavnim muškarcem, punim razumevanja kojeg ćete lako moći da „vrtite oko malog prsta“.

HAMBURGER

Solidan i nadasve – realan! Ima dobar ukus i dobro zna šta želi. U svakom slučaju, zamolite svog pratioca da vam pokaže svoju ličnu kartu i odvedite ga kući da ga upoznate sa roditeljima...

SUŠI

Intelektualac u bukvalnom smislu te reči. On ima kulturu naručivanja i jela u restoranu, idealno izgovara sve strane nazive poslastica... Naravno, on i poznaje šefa kuhinje. Jedino... preti vam opasnost da zaboravi na vas dok hrani svoje samopuzdanje.

REBARCA

Dominatan – mačo muškarac iz srednjeg veka. On je verovatno već sit, ali to dobro krije. On je glasan, nestrpljiv i priprost. I da – verovatno nije ni pipnuo salatu koja se nalazila pored glavnog jela.

PICA

Ako ste u piceriji ovo je u redu, jer zapravo i nemate drugog izbora. Prilikom odabira pice vodite se gore pomenutim pravilom za testenine. Ali – ako ste u „fensi“ restoranu, a on odabere picu, ili bečku šniclu, možete da zaključite da on nema visoke ciljeve u životu. Kada vas isprati kući, on će verovatno otići s drugarima iz kraja na stoni fudbal... I usput će izgubiti vaš broj telefona.

Izvor: zena.tvbest.rs