PET navika koje razaraju seks i vezu!

Da biste pomogli sebi i partneru i sačuvali vezu, neophodno je da znate koji su to najčešći izgovori koji uništavaju libido. Statistika pokazuje da sve više parova ima problem zbog neredovnih seksualnih odnosa, a razloge za to uglavnom treba tražiti u najrazličitijim vrstama izgovora.

.

1. Jedan ili oba partnera su stalno umorni
Izgovor koji praktikuje najveći broj parova. Razlog tome je to što vam se seks nalazi vrlo nisko na listi prioritet. Ne čuvajte seks za kraj dana kada ste već iscrpljeni i spremni za spavanje.
Kada dođete kući, skuvate, operete sudove, pokupite čist veš i pogledate omiljenu seriju ne preostaje vam snage za ovaj vrlo važan segment života. Aktivirajte se odmah nakon posla ili nakon večere i neka vam seks bude način opuštanja.

2. Niste se izdepilirali, pripremili sveće, šampanjac, jagode i ostala romantična pomagala
Kada s nekim delite postelju i saživot normalno je da nećete uvek izgledati besprekorno. Ne pravite dramu oko sitnica jer muškarac koji je pored vas ne razmišlja o tome da li ste dlakavi ili ne. Isto tako, budite spontani.
Lepo je s vremena na vreme organizovati romantično vođenje ljubavi, ali je spontani seks ponekad mnogo bolji i strastveniji od onog planiranog.

3. Vi ste jutarnji, a on je večernji tip
Veza podrazumeva kompromise, a tako je i u seksu. Ne budite tvrdoglavi i pokušajte da se nađete na pola puta. Iznenadite ga jednim erotskim buđenjem, sigurno neće odoleti...

4. Niste 100 posto zagrejani
Seks je nešto kao odlazak na trening. Kada dođe taj trenutak baš vam se i ne da, ali kada krene akcija znate da ste doneli pravu odluku. Istina je da užurbani tempo života i stres utiču na naše raspoloženje, ali pokušajte da seks upotrebite kao anti stres terapiju i vidćete da zaista deluje.

5. Više se ne osećate privlačno
Normalno je da s godinama naše telo više nije kao što je bilo, ali na vama je da se počnete da se trudite i poradite na svom seksepilu. Pokušajte da promenite način ishrane i način života, a nekada je i seksi veš sasvim dovoljan da vas učini neodoljivim.

Neobični SEKS TRIKOVI koje možete isprobati još večeras!