Nemaš dečka? Sigurno praviš neku od ovih SEDAM grešaka!

Žene koje imaju samopouzdanje i koje umeju da zavode, muškarce mogu da bace na kolena jednostavnim pogledom ili osmehom.

.

Ali, ako nisu u formi, bar što se zavođenja tiče, komunikacija sa muškarcima može da se pretvori u pravi debakl.

Ukoliko pravite bar jednu od ovih sedam grešaka, vreme je da se preispitate, možda ste baš zbog toga solo.

1. Neprestano kikotanje
Muškarci vole kada se smejemo njihovim šalama, ali ako šale nisu smešne ili ako se potencijalni izabranik uopšte ne trudi da bude smešan, kikotanje će biti dočekano sa nevericom. Takođe, konstantno smejanje, bez obzira na pol, je gest koji se graniči sa psihičkom nestabilnošću.

2. Gledanje bez treptanja
Muškarci žele da budu doživljeni i kao zanimljivi sagovornici, koji znaju pametno da govore o širokom sprektru tema. Slušanje sa pažnjom je uvek veliki plus u privlačenju njegove pažnje, ali bonus poeni se smanjuju ako to činite sa intenzivnim pogledom na licu i bez treptanja.

3. Hvaljenje potencijalnim osvajanjima
Muškarac voli da se oseća kao lovac koji je “upecao” najbolju damu za sebe zahvaljujući svojim sposobnostima. On definitivno ne želi da čuje ko je sve zainteresovan za vas i sa kim biste sve mogli da budete kada biste to želeli, niti će ga takav razgovor zanimati.

4. Laganje
Nema ništa loše ako malo preuveličate svoju oduševljenost njegovim najdražim bendom, ali ako nikada niste čuli za njegovog omiljenog pevača ili pisca, a pravite se da ih obožavate, laž će pre ili kasnije isplivati na površinu. Započeti vezu laganjem je totalni promašaj!

5. Proganjanje na društvenim mrežama
Sreli ste se u njegovom omiljenom kafiću, parku ili noćnom klubu i pravite se da je sve stvar slučajnosti? On će poverovati u tu priču jednom ili dvaput, ali ako se planirano srećete non-stop u gradu, mogli biste da postignete suprotan efekat. Suzdržite se i od proganjanja na društvenim mrežama i lajkovanja svakog njegovog posta ili fotografije.

6. Preterano opuštanje uz alkohol
Da bi prišle muškarcu, ženama je ponekad potrebna hrabrost u vidu alkoholnog pića. Ali, u želji da se opustimo, vrlo je lako preterati sa čašicom. Imajte u vidu da niko ne voli da razgovara sa osobom koja ne može da kontroliše svoj govor i telo.

7. Sramežljivost i ljubaznost
Najveća greška u zavodničkim koracima je pretpostavljati da se nekome udvarate, a da druga strana uopšte nije svesna vaših pokušaja. Ovo je znak da ste previše sramežljivi i da se vaša svaka rečenica doživljava kao puka ljubaznost. Potajno nadanje da će se nešto desiti samo od sebe nije baš tako često ostvarivo.

Izvor: stil.kurir / zadovoljna.hr