Ljubav i seks

SEDAM poteza za najbolji poljubac ikada!

Poljubac je intiman poput seksa i ostavlja jednako snažan utisak. On može učvrstiti osećaj privlačnosti koji smo razvili prema nekome i zbog toga je jako važan.
22.05.2015. - 10:56h

Donosimo vam sedam saveta uz koje ćete postati pravi majstor u ljubljenju!

1. Pripazite na zadah
Čak i ako se ljubite najbolje na svetu, loš zadah pokvariće to iskustvo. Pazite na to da redovno perete zube i čistite jezik kako biste se rešili bakterija koje stvaraju loš zadah.

2. Stvorite atmosferu iščekivanja
Ako ste tek počeli izlaziti s osobom koja vam se sviđa, odložite poljubac na neko vreme. To će stvoriti atmosferu iščekivanja koju ćete u pravom trenutku prekinuti nezaboravnim poljupcem. Ne morate odmah 'navaliti', ali nemojte čekati ni predugo kako predmet vaših želja ne bi pomislio da možda ipak niste zainteresovani.

3. 'Pričajte' očima
Kada se približavate njegovim usnama baš i ne morate da pričate. Umesto toga mu uputite jedan izazovan pogled koji će reći više od reči? Međutim, pripazite na to da su vam oči zatvorene dok se ljubite. Istraživanja su pokazala da je intenzitet uzbuđenja duplo veći kada se ljubite zatvorenih očiju.

4. Ljubite muškarce koji vam se sviđaju
Svima se ponekad dogodi poljubac u trenutku slabosti s nekim ko nam se zapravo ne sviđa. Pravi poljupci koji se pamte su oni koje smo podelili s muškarcima do kojih nam je stalo i koji su nam 'zapali' za oko.

5. Opustite se i prepustite se
Ljubljene je timski rad. Zato ne pokušavajte da preuzimate kontrolu tokom poljupca. Osetite 'poziv' vašeg partnera i uzvratite mu, a zatim vi njega malo izazivajte i sačekajte njegov odgovor. Budite spontani i poljubite ga kada to najmanje očekuje.

6. Nemojte previše da se zaigrate s jezikom
Ovde je umerenost ključna. Niko ne voli da bude 'napadnut jezikom zato pripazite na taj važan element ljubljenja. Previše pljuvačke će pokvariti doživljaj.

7. Upotrebite ruke
Nemojte se fokusirati samo na usne. Dodirujte mu prstima vrat tokom ljubljena ili nežno primite njegovo lice u ruke. Dodiri će znatno doprinieti osećaju uzbuđenja i probudiće bliskost među vama.

ČETIRI razloga zbog kojih ti LOŠE samopouzdanje uništava vezu!

Izvor: zadovoljna.hr