Možda niste znali, ali muškarci sanjaju o tome da dobiju neku od ovih pet SMS poruka

Muškarcu sa kojim ste tek započeli vezu šaljete izazovne poruke, ali on kao da ih ne registruje? Zaboravite golišave fotografije i seksualne opise, ako želite da ga 'zapalite' do maksimuma, pošaljite mu neku od sledećih pet poruka, koje su samo na prvi pogled suptilne. Ustvari...

.

1. Baš sam u onom novom klubu i muzika je odlična! Zašto nisi ovde?

Seksi je jer će on videti da imate kul život i da mislite da propušta zabavu. Ako mu se sviđate, odgovoriće na poruku, a možda vas i iznenadi pojavljivanjem u klubu.

2. Dobro da si brat moje drugarice jer bismo ti i ja bili nevolja jedno za drugo...

Seksi je jer će vas zbog same pomisli na to da vaša veza nije dobra ideja, želeti još više. Sledeći put kad se sretnete seksualna napetost među vama moći će da se seče nožem.

3. Baš sam pogledala nove 'Osvetnike' u bioskopu, Kris Evans je zgodan, ali radije bih tebe gledala bez majice.

Seksi je jer ga zadirkujete dajući mu do znanja da imate “prljave” misli o njemu. Osim toga, osećaće se posebnim znajući da ćete radije njega videti golog nego nekog slavnog glumca ili pevača.

4. Pojela sam nestvarno dobar hamburger, dobar skoro kao seks.

Seksi je jer mu poručujete da svuda možete naći nešto što vas uzbuđuje. Neobjašnjivo će se uzbuditi sledeći put kad bude naručio hamburger.

5. Ti. Ja. Večeras. 'Igra pristola'. Pica. Budi tamo.

Seksi je jer ga ne pitate da li želi li da dođe. Samouverena žena pretpostavlja da on to želi. Najlakši način da vaše poruke zvuče što više seksi - ne upotrebljavajte upitnike!

Šta se desi kada vas muškarac pita: Dušo, hoćemo u teretanu?!

Izvor: zadovoljna.hr