PET seksi poteza koje žena potajno priželjkuje od svog muškarca

Svaki muškarac želi potvrdu svoje seksualne moći i potvrdu da je dobar u krevetu. Otkrivamo vam kojih pet stvari koje želi svaka žena, a koje će seksualni život dovesti do usijanja!

.

1. Da je podigne
Mnogim ženama se sviđa ideja da ih muškarac 'zgrabi', podigne i prisloni uza zid. Preuzimanje kontrole uz strastvene poljupce pokazaće joj da je neodoljiva. I sama pomisao na takav scenario može biti uzbuđujuća.

2. Da bude pomalo grub
Neke žene kažu da su iznenađene koliko muškaraca u seksu ne želi da pokaže “grubost”. Pri tom se misli na zavodljivu i seksi drskost, dakle doziranu “grubost” koja će je dovesti do tačke ključanja.

3. Da je veže
Neke žene vole igru dominacije i submisivnosti. Malo vezivanje svilenim šalovima je seksi je scenario u kojem je ona “bespomoćna” i prepuštena njemu.

4. Da je polagano skine
Strasno skidanje, pa čak i cepanje odeće je svakako poželjno ponekad, ali lagano skidanje je kao potpirivanje vatrice, kada on uživa u svakom delu njenog tela… Ovo za većinu žena može biti itekako uzbudljivo.

5. Da inicira seks u javnosti
Niko ne želi da krši javni red, ali iznenadano zaustavljanje lifta i seks na brzaka nije neizvodljiv scenario. Dolaskom toplijih dana pruža se još više sličnih mogućnosti. Ali ne zaboravite da ovakve seksi avanture traže dodatni oprez!

Izvor: zadovoljna.hr