Guglaš frajera pre prvog sastanka? Evo zašto to nije dobra ideja!

Zar nije lepše postepeno i spontano otkrivati da li vam se sviđaju iste stvari ili ne, nego trčati pred rudu?

.

Pre 20 godina odlazak na sastanak je značio da ćeš tek saznati stvari o muškarcu s kojim se nalaziš, a jedine informacije koje si mogla da dobiješ o njemu bile su informacije koje su ti rekli vaši zajednički prijatelji. Danas su sve informacije nadohvat ruke, ili bolje rečeno, na dohvat miša. Svako od nas je bar jednom ukucao u Gugl ime osobe s kojom idemo na dejt i iako se to možda čini kao sasvim normalna stvar, evo zašto bi ovu praksu trebalo da izbegavaš.

Nećete osetiti hemiju

Hemija nastaje kad se tek upoznajete i kad otkrivate da imate zajednička interesovanja. Ako ubaciš njegovo ime u Gugl, saznaćeš neke stvari o njemu pa će sva hemija koju biste možda osetili biti lažna. Zar nije lepše da sve to otkrivate na sastanku?

Moglo bi nešto da ti “izleti”

Stvari koje si saznala o njemu jer si ga tražila na internetu mogle bi slučajno da ti izlete usred razgovora, a ako shvati da si ga guglala, biće neprijatno i tebi i njemu.

Nisu svi psihopate

Najčešće opravdanje za pretraživanje nekoga na internetu je pitanje: "A što ako je neki psihopata?". Najčešće se ispostavi da nije, a čak i ako jeste, male su šanse da ćeš to zaključiti na osnovu internet pretrage.

Izvor: zadovoljna.hr