Počinjete zajednički život? Očekujte ovo...

Zajednička adresa stanovanja, za većinu parova predstavlja početak rutine u odnosu, a kada se ta rutina pojavi i u vašem krevetu, vreme je za uzbunu!

.

Ovo su stvari koje možete da očekujete kada započnete zajednički život:

1. Seksualni život se mijenja

Mnogi parovi nakon što se usele, padnu u neku vrstu seksualne rutine. Važno je da znaš da rutina ne mora nužno da znači da nešto nije u redu s vašim odnosom, već da morate da poradite na vraćanju uzbuđenja i učinite seksualni život zanimljivijm.

2. Stare navike ostaju

Poslovica kaže: “Navika je muka, a odvika dvije.” Čarape na podu, skoreni sudovi u sudoperi, ne spuštanje daske, prazne flaše piva nakon gledanja utakmice sa drugovima... Život u dvoje znači kompromis, i na neke stvari ćeš zaista morati da se navikneš.

3. I dalje ti treba vreme samo za sebe

Zapravo, to vreme koje je rezervisano samo za tebe, nakon useljenja pod isti krov, trebaće ti više nego ikad. Ima ljudi koji očekuju da će svako veče jesti s partnerom za istim stolom i provoditi svaki vikend zajedno. Ali u praksi to najverovatnije neće tako izgledati, jer će i tebi i njemu biti potrebno vreme za sebe i svoje prijatelje. Ne očekuj da će on ispuniti baš sve potrebe.