Četiri istine o muškarcima koje vam se neće svideti!

Stereotipi o muškarcima poput onog da su neverni, nepouzdani i da se plaše vezivanja, nisu nikakva novost. Ali, da li su oni zaista tačni?

.

Istraživanje sprovedeno na uzorku od preko 500 muškaraca otkrilo je da neki zaista jesu upravo takvi. Izdvojeni su najčešći odgovori slobodnih muškaraca starosti od 30 do 45 godina.

1. Opsednutost seksom
Muškarci koji nemaju stalnu vezu u proseku mnogo ređe vode ljubav od onih u vezi. Upravo zbog ovog podatka brojni muškarci često razmišljaju o seksu i spremni su da se upuste u avanture za jednu noć.

2. Lako se uzbude
Muškarci su priznali da kada nisu u vezi, na ženama primećuju i najsitnije detalje i zbog toga lakše mogu da se uzbude. Ovo stanje je u direktnoj vezi sa hormonima koji zbog nedostatka redovnog seksa 'divljaju'.

3. Oklevaju da započnu novu vezu
Većina ostavljenih i razočaranih muškaraca sa potencijalnom novom partnerkom će postupati vrlo oprezno. Naime, muškarci su priznali da ih ulazak u novu ljubavnu avanturu pomalo plaši i da vrlo teško grade poverenje zbog čega mogu ispasi hladni.

4. Mogu biti vrlo bezosećajni
kada shvate da flert koji su započeli nije ispao onako kako su očekivali, većina muškaraca je priznala da će radije ugasiti telefon i praviti se da vas ne poznaju, nego da prekinu započeto s devojkom licem u lice.