Kako da popravite vezu u ČETIRI koraka!

Moglo bi se reći da svaka veza na početku izgleda kao da ništa neće moći da je pokvari, ali se većini upravo to i dogodi. Ako ti se čini da je tvoja veza u toj, "pokvarenoj" fazi, pokušaj sa nekim od ovih rešenja.

.

Budite dobri prema sebi

Puno veza postaje loše, jer se jedna osoba previše trudi oko druge, a druga to ne uzvraća. Umesto da konstantno pokušavaš da ugodiš dečku, primeni jednostavan metod - ugodi sebi. Tako ćeš biti mnogo srećnija, opuštenija, a tvoj dečko će početi više da se trudi jer će mu nedostajati tvoja pažnja.

Manje osuđujte

Umesto da osuđuješ dečka zbog određenog ponašanja, pokušaj da sagledaš situaciju s njegovog stanovišta i reši problem komunikacijom. U mnogim vezama je problem upravo nedostatak komunikacije - umesto da pričamo o problemu, pokušavamo da ga sami rešimo ili donosimo zaključke koji nemaju veze sa realnošću.

Više pokazujte zahvalnost

Kad se trudimo oko nekoga, najgore nam pada činjenica da ne nailazimo na zahvalnost. Pokazuj dečku svakog dana da si zahvalna za sitnice koje radi, pohvali ga kad uradi nešto dobro, i gledaj kako se menja.

Pitajte se da li je problem u vama

Naravno da je lakše prebaciti krivicu na drugu osobu, ali prvi korak za rešavanje problema je i priznanje da postoji mogućnost da si i ti kriva za nešto. Ako kreneš u svađu sa otvorenom mogućnošću da ni ti nisi sasvim nevina, veće su šanse da će ta svađa završiti konkretnim rešenjem.

Ako ste singl, evo kako da nađete dečka za 30 dana

Izvor: index.hr