SEDAM poteza koji će pokvariti svaki poljubac

Dodirivanje usnama i jezikom jedna je od najljepših i najintimnijih stvari koje možete podeliti s partnerom. Ljubljenje se čak može i vežbati, a uz malo volje i truda dovesti do savršenstva. A ukoliko želite da se ljubite savršeno, evo šta bi trebalo da izbegavate!

.

1. Previše pljuvačke
Dobar poljubac je vlažan, ali partneri koji preplave vaša usta pljuvačkom, nisu ni simpatični, ni romantični. Previše pljuvačke oko usta, ili u samim ustima, ubiće želju među partnerima.

2. Gušterov jezik
Znate ono kada gušter isplazi svoj dugi jezik iznenada kako bi uhvatio plijen? Ko god da je ovaj potez preuzeo iz životinjskog carstva nije shvatio da on ne doprinosi kvalitetu ljubljenja. Pogotovo ako suvim jezikom nasumce dodirujte tačke oko usana - bez smisla i ritma.

3. Loš zadah
Ništa ne uništava strast među partnerima kao poljubac s lošim zadahom. Bez obzira da li je reč o luku koji ste konzumirali neposredno pre ljubljenja, ili nekom drugom izvoru neprijatnog mirisa, svakako ga uklonite na adekvatan način pre nego što se približite osobi svojih snova.

4. Otvorene oči
Izmena francuskih poljubaca s otvorenim očima definitivno nije scenario iz romantičnih holivudskih filmova. Naprotiv, ako uhvatite partnera da vas (intenzivno) gleda dok se ljubite, to može izazvati nelagodan osećaj. Ako želite da gledate u partnera, bolje da prekinite poljubac i 'bacite' se na nežna milovanja.

5. Prejako stenjanje
Poljubac može biti odlično zagrejavanje za strastveni seks, i normalno je da tokom ljubljenja jedan ili oba partnera počnu lagano da uzdišu. Ali ako kopirate muzičku podlogu iz porno filmova nakon prvog dodira usana kako bi uzbudili partnera, verovatnije je da ćete ga samo odbiti od sebe.

6. Jezik u grlu
Niko ne želi da oseti jezik koji se zabija u grlo. Ne samo da je ova vrsta aktivnosti opasna, jer može zaustaviti protok kiseonika, već je i vrlo neprivlačna za onoga ko “prima” takav poljubac. Uostalom s jezikom je bolje biti stidljiv, nego previše agresivan.

7. 'Sudar' zuba
Budimo realni, sudaranje zubima događa se i najboljima. Ali ako forsirate agresivno sudaranje sekutića iz strastvenih pobuda, izgledno je da ćete završiti kod zubara, i to bez podrške bolje polovine.

7 stvari sa etiketom 'BOLJE OD SEKSA'!

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr