7 stvari koje SVAKA žena mora da iskusi pre nego što se 'skrasi'!

Da biste izbegli žaljenje, probajte sve ove stvari pre nego što donesete odluku da se skrasite!

.

1. Otputujte bar jednom sami
Putovanje bez suputnika jedno je od najuzbudljivijih (i pomalo zastrašujućih) iskustava uopšte, jer će vas izazvati na samostalno snalaženje u novim situacijama, ali i podstaći vaš emocionalni rast.
Naravno, na nova mesta možete putovati samostalno i kada ste u vezi, ali svoje godišnje odmore ćete verovatno želeti da provodite u društvu voljene osobe. Dok ste 'solo' otputujte tamo gde ste oduvek želeli ili jednostavno uperite prst na kartu sveta (ili bar države) i odaberite čarobnu destinaciju.

2. Imajte 'avanturu'
Avantura bi se mogla definisati kao romantična veza s unapred poznatim (kratkim) rokom trajanja. Prepustite se strasti bez obzira da li je reč o letnoj avanturi koja traje onoliko koliko i vaš godišnji odmor, ili je reč o kratkotrajnoj pustolovini s osobom koja je u vašoj okolini prisutna ograničeno vreme.

3. Zabavljajte se sa dva tipa
Ne morate se upuštati u intimne osobe s oba muškarca (ne morate ni sa jednim ako to ne želite), ali izlazite s dva muškarca i iskreno priznajte obojici da viđate još nekog. To će dati zapanjujući 'vetar u leđa' vašem samopouzdanju. Osećaćete se poželjno i posebno, i bićete spremni da izaberetei najbolju opciju za sebe.

4. Dajte šansu nekome ko je potpuno drugačiji od vas
Ako 'padate' na visoke i crne muškarce, dajte šansu plavokosom. Volite li pričljive, dajte šansu nekom povučenom. Pokušajte sa nekim ko sluša drugačiju muziku, ima drugačiji stil oblačenja i čita knjige za koje niste čuli. Tako ćete bolje izdefinisati sopstveni ukus.

5. Živite s najboljom prijateljicom
Ima li išta bolje od deljenja svakodnevnih sitnica, aktivnosti i događaja s osobom koja vas savršeno razume? Pre nego što pronađete tu 'podršku' u ljubavnom partneru, isprobajte ovo nezaboravno iskustvo sa svojom najboljom prijateljicom.

6. Živite sami
Ako sebi to možete da priuštite, svakako isprobajte samostalni život. Soliranje u četiri zida pomoći će vam da izgradite neke životne navike, očvrsnete karakter i osamostalite se na način na koji vam život s roditeljima to nikada nije omogućavao.

7. Izlazite i lumpujte celu noć
Čak i ako ste povučena osoba koja ne uživa u velikim izlascima, izađite sa prijateljima i ludujte celu noć. Priuštite sebi koncert omiljenog pevača ili grupe, ili budite kraljica plesnog podijuma u klubovima. Život je samo jedan – uživajte u njemu punim plućima!

5 "blamova" u seksu o kojima svi ćute!

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr