TRI razloga zašto ŽENE vole LOŠE momke!

Bez obzira što se često ne uklapaju u vaše želje, očekivanja, pa čak i sisteme vrednosti, većini žena se, ako ništa drugo, ono bar “omakne” neki žestok i buntovan momak.

.

Jedan od onih koji je skolon flertu, koji šalje dvosmislene poruke, ili neretko ostavlja da ga devojka čeka. Zbog toga ne čudi što se pitate da li vas stvarno voli ili se samo poigrava.

Ovo su tri glavna razloga zašto žene padaju na žestoke momke!

Čista harizma
Bad guy će uvek znati šta da kaže i tako vam se uvući pod kožu. Drski pogled zavodnika, uz odličnu tehniku zavođenja njegovo je moćno oružje koje u trenu može da pokori. Bilo da deli komplimente ili koristi izazivački način komunikacije uvek ćete hteti da ga vidite “bar još jednom”.

Njegova nedostupnost
Opasni momci su uvek pomalo neuhvatljivi. I iako mnoge žene žele organizovan život i redovno viđanje, upravo neuhvatljivost ovakvih muškaraca čini da želimo da ih osvojimo. Njegova zauzetost poslom, prijateljima može nam ići na živce ali je to istovremeno i ono što nas privlači.

Čisti izazov
Buntovni frajeri neće skakati na svaku našu molbu. Što se njih tiče nismo uvek u pravu. Oni uzvraćaju “udarac” kada im kontriramo i izazivaju emociju i strast. Oni ne stavljaju tako lako svoje potrebe na drugo mesto, a sve kako bi ugodili nama.

7 stvari sa etiketom 'BOLJE OD SEKSA'!

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr