5 "blamova" u seksu o kojima svi ćute!

Za vreme seksa je najbolje isključiti mozak i uživati u trenutku, ali to nekada nije moguće, jer se i u seksu dogode neprijatnosti zbog kojih pocrvenimo.

.

Ups! Kakav je to zvuk?
Vaginalni zvuci nisu nikakva novost, ali svaki put kada ih čujete tokom seksa imate porebu da se opravdate... Znajte da nema mesta stidu jer je reč o normalnoj pojavi koja se događa svima.

Mokra mrlja?! Nisam ja!
Mrlja na krevetu između partnera izazvana je ejakulacijom, može biti i njegova, ali je najverovatnije vaša. Ženski ejakulat zapravo je vaginalna sluz. Za vreme ovulacije (10. do 15. dan od prvog dana ciklusa) vrlo je gust i lepljiv i teško izlazi na videlo, ali nakon ovulacije postaje redak i tokom odnosa često završi na čaršavu.

Zašto me boli glava?
Ne govorimo o glavobolji već o nestašnim udarcima u glavu tokom seksa. U žaru strasti lupanje glavom o zid ili o stranicu kreveta česta je pojava koja u momentu može da 'ohladi' situaciju.

Kako beše ide ova poza? Ok... a ne tako?
Nova veza, osim strasti, sa sobom donosi i male nesigurnosti. Naime, kada se partneri još uvek dobro ne poznaju promena poze može biti trapava. Šta tačno treba da uradim? Šta on to eksperimentiše? Neusklađenost i nepoznavanje partnera ponekad može izazvati nelagodnost.

Ma da li moguće da mi se baš sada piški?
Vrlo česta pojava tokom seksa, koja može biti posebno neugodna kada vam u žaru emocija i strasti malo “pobegne”. Ipak, znajte da je reč o normalnoj pojavi. Pritisak na bešiku može izazvati nekontrolisano uriniranje i snažnu potrebu za mokrenjem.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr