Muškarci vole kontakt očima

Previše napadne dame nisu uvek na ceni, ali ni one koje ne znaju da pokažu inicijativu. Muškarcima veoma imponuju i pohvale, posebno kada ih tokom vođenja ljubavi gledate u oči, odmeravate im telo.

.

Istina je da muškarci ne primećuju mnogo toga dok vode ljubav, ali zato postoje stvari koje im retko kada promaknu. Dok devojke brinu da li su perfektno izdepilirane i da li im se pokvario lak na noktima, pripadnici jačeg pola drže do nekih, njima, daleko važnijih "sitnica".

Previše napadne dame nisu uvek na ceni, ali ni one koje ne znaju da pokažu inicijativu. Ili bar volju da sarađuju. Zato, žene, imajte na umu da muškarci čekaju da pokažete da ste zainteresovane za seks, a ne da oni sve moraju sami da urade.

Stidljivosti, stegnutosti i grču recite "zbogom" i pokušajte da prizovete senzualnost. Neka ona govori iz vas, jer jači pol na to "pada". Otkrili su to i u anketi koju je nedavno sproveo portal Womens Health.

Muškarcima veoma imponuju i pohvale, posebno kada ih tokom vođenja ljubavi gledate u oči, odmeravate im telo i šapućete na uho. Ali, zato pogled na sopstvene obline tumače kao vašu nesigurnost, a gledanje okolo kao činjenicu da se dosađujete.

Izvor: novosti