Danas je Dan švalera!

A sutra Dan zaljubljenih. Šta vi slavite?

.

Dan zaljubljenih, koji se obeležava 14. februara, rezervisan je za “stalne” romantične partnere i tog datuma skoro svuda u svetu, a odnedavno i kod nas, red je da se provede vreme i proslavi sa voljenom osobom s kojom smo u vezi ili braku.

Neki lep poklon neće biti na odmet.

Međutim, za mnoge ljude to će biti samo repriza romantičnih momenata proživljenih 24 sata ranije sa ljubavnikom ili ljubavnicom.

Dan pre toga, 13. februara obeležava se “Dan švalera”, kada većina nevernih muževa i žena proslavljaju svoju zabranjenu vezu ili bolje rečeno seks-aferu, kombinaciju itd...

Kako pokazuje istraživanje koje je sproveo popularni sajt za sklapanje vanbračnih veza “Gleeden”, 52 odsto brakolomnika svoju tajnu ljubav proslavlja 13. februara, kojeg u Americi zovu “Dan ljubavnice”, a pritom “druga žena” i “drugi muškarac” dobijaju skuplje i bezobraznije poklone od stalnih partnera.

Pet odsto izjavilo je da će Svetog Valentina proslaviti u društvu svoje tajne ljubavi dan kasnije, odnosno 15. februara, a čak 12 odsto preljubnika će sa ljubavnicom ili ljubavnikom proslaviti sam Dan zaljubljenih, 14. februara i to na javnom mestu, u restoranu.

Izvor: agencije