Velike muke male vagine

Dragi muškarci, da li ste se ikad zapitali kroz kakav pakao prolazi ta sićušna stvar koja se nalazi između ženskih nogu, a kojoj ponekad ne ukazujete dovoljno poštovanja? Znate li kroz kakve muke ta mala vagina prolazi, samo da bi bila lepa i učinila vas srećnim? Da, ovaj tekst je namenjen uglavnom muškom rodu.

.

Dakle, pre nego što navalite na njeno međunožje, stanite. Duboko udahnite i smirite strasti. Poklonite joj se i nežno joj pristupite jer je, pre nego što će se otvoriti pred vama, naša vagina je prošla nekoliko vrlo neprijatbnih tretmana:

DEPILACIJA – Ako ne znate kako izgleda i koliko je bolna i neprijatna, izvolite vrućim voskom skinuti par dlaka sa ruke, a onda taj bol dignite na kub. Postupak ponovite tri do pet puta. Da, toliko boli čupanje dlaka da bi vagina bila lepa, meka, glatka, sočna i vama prijemčiva. I da ne bismo izgledale kao pećinske žene.

MENSTRUACIJA – Bol, grčevi, krvarenje, ulošci, tamponi, nervoza. Ako žvanjkate svaki put kad ona nije raspoložena za seks tokom menstruacije ili je razdražljiva i nesnosna, trebalo bi da znate da je menstruacija jedan od najneprijatnijih pratećih programa kad ste žensko.

Zamislite tup bol i grčeve u donjem delu stomaka, gomilu tople lepljive mase između nogu, hroničnu paranoju da je krv probila kroz garderobu, da li je tampon pravilno namešten... A vagina boli, da ne možeš ni da sedneš, pereš je pet puta dnevno, menjaš uloške isto toliko puta, stavljaš i izvlačiš tampon dok te grebe sa svih strana i proklinješ dan kad si se rodila kao žensko.

GLJIVICE - Gljivice imaju tendenciju pojavljivanja nakon upotrebe antibiotika, ako se ne nosi pamučno rublje itd. Kada ih dobijemo, lečimo ih kremama i vaginaletama. Dakle, opet kroz tu malu rupu guraš oblike koji su često suvi i gule te, mažeš kreme i jedva se uzdržavaš da se ne češeš jer znaš da će ta nežna stvar da se skroz izritira.

BRADA – Ako si od onih dobrih muškaraca koji svojoj ženi (ne mislimo samo na suprugu) voli da priušti božansko zadovoljstvo oralnog seksa, onda da znaš da treba da se obriješ. Sluzokoža vagine je užasno osetljiva na grebanje, pa ćeš, umesto orgazmičkih uzdaha, iz njenih usta usta čuti kuknjavu. Zato, brijač u ruke i prioni na brijanje. Jedna nežna vagina biće ti večno zahvalna.

PENETRACIJA – Jeste, nema većeg zadovoljstva nego kad se dva tela spoje u naletu strasti. I, pošto sigurno nisi od onih koji nogom otvaraju vrata, onda nisi ni od onih koji na silu ulaze u ženu. Dakle, ako je suva ili zatvorena, nemoj da navaljuješ. Upotrebi maštu, jezik i prste, ako treba i lubrikante i polako, nežno i dostojanstveno prokrči sebi put do nje. Obe će ti biti zahvalne.

POROĐAJ – Na ovu temu je svaka priča suvišna. Muškarci nikad neće saznati koliko porođaj boli i koliko vagina u tim trenucima pati. Zato je osnovni red i pitanje pristojnosti da ženi koja je rodila dete date vremena da se oporavi,  a vaginu tretirate u najmanju ruku kraljevski.