Bokserice ili gaćice - Šta izbor donjega veša otkriva o vašem partneru?

Ko se plaši da odraste, ko zna šta hoće, a ko ne podnosi promene... Verovali ili ne, odgovore na sva ova pitanja može dati muški donji veš...

.

Prema pisanju Hafington posta, vrsta donjeg veša koju muškarac sebi kupuje umnogome otkriva njegove osobine.

Duhovita analiza pojašnjava koji tipovi muškaraca kupuju koje gaćice...

Bokserice

Muškarac koji najčešće nosi bokserice je isti onaj koji se ne libi da pojede parče bajate pice, nikad nema toalet papir u stanu, a dezodorans smatra čistim bacanjem novca. On obožava da nosi veš sa fora natpisima ili čak likovima iz crtića, što znači da je i dalje pubertetlija koji verovatno nikada neće odrasti. 

Obične gaćice

Ovaj tip donjeg veša uglavnom su nosile naše deke ili tate, a ako ih vaš partner i danas nosi, jasno je da ne može da se odvoji od prošlosti. On obićne gaćice verovatno nosi još od detinjstva što pokazuje da nije sklon nikakvim promenama i da voli da igra na sigurno.

Slip

Ovaj muškarac drži sve pod kontrolom. Zna kada je vreme da bude elegantan, a kad može da se opustiti. Redovno vežba i ne dopušta sebi da mu se salce preliva preko ivica gaćica. On je stabilan i u svakom trenutku zna šta želi. 

Nenošenje donjeg rublja

Ovo sigurno nije znak seksepila, već najverovatnije lenjosti. Ili jednostavno nije stigao da opere veš. Ukoliko nije u stanju da odradi osnovne obaveze, zamislite samo šta je sa nekim ozbiljnijim stvarima… 

Intimne frizure - šta vole žene, a šta muškarci?!