E, to je frajer! Nije našla pravog, pa se udala za - SEBE!

Jasmin Elebi iz Hjustona, teksas, odlučila je da se uda sama za sebe pošto joj do 40. godine nije pošlo za rukom da upozna pravog muškarca.

.

Mada u Americi ne možete da sklopite brak sa sobom, bar ne legalno, ceremonija udaje Jasmin za Jasmin bila je više simboličke i ritualne prirode.

Jasmin je okupila porodicu i prijatelje na svadbenom slavlju, a ceremoniju su vodila tri sveštenika, od kojih je jedan njena sestra. Do oltara ju je otpratila majka,a imala je i 10 deveruša.

U emotivnom fejsbuk postu nakon venčanja, Jasmin je napisala da niej mogla da zamisli bolju ceremoniju.

"Bila sam veoma uzbuđena zbog ljubavi i podrške koji su mi svi davali tokom ceremonije i proslavljanja života i ljubavi", napisala je.

Jasmin voli putovanja i jedva čeka da ove godine poseeti Kambodžu, Laos i Dubai u sklopu svog "produženog medenog mjeseca".

Iako je čin "samovenčanja" prilično neobičan, ipak nije novotarija, a Jasmin nije prva osoba koja je obema nogama stala na ludi kamen.

U julu prošle godine je to isto uradila Semi pauer iz Australije, ujedno proslavivši i svoj 50. rođendan i velike životne promene: gubitak 25 kilograma i prestanak pušenja.

Izvor: daily mail