Ove neprijatnosti u seksu mogu se dogoditi BAŠ svima!

Bez obzira na to kako izgleda vaš seksualni život, svakom se ponekad mogu dogoditi situacije koje su, pa, u najmanju ruku – čudne! Dočekajte spremni ovih sedam potencijalnih neprijatnosti!

.

Odlučite sami da li ćete ih ignorisati ili ćete situaciju okrenuti na šalu. Najgore što možete da uradite je da “umrete od blama” ili se izdeprimirate.

Neprijatna tišina
Vas dvoje u “akciji”, bez ikakvih zvukova i muziče pozadine. Niko ne uzdiše, samo se tiho pomerate i shvatate da nešto nije u redu.

Neko je “pustio goluba”
Biološki gledano, ništa nije čudno da za vreme seksa, muškarac ili žena ispuste gasove, zbog kontrakcija mišića karlice. Ali bez obzira što ima jednostavno objašnjenje, ovakve situacije su veoma neprijatne. Najbolje je samo se nasmejati i nastaviti dalje.

Ispuštanje mokraće
Ne pričamo o fetišu, već o slučajnom ispuštanju mokraće za vreme seksa. Ovo se najčešće dešava kod žena koje imaju oslabljene mišiće i inače teže zadržavaju mokraću. Ovo se najčešće dešava za vreme orgazma, a neprijatnost ovog tipa izbegnite pomoću Kegelovih vežbi.

Telesni zvukovi
Spojena tela proizvode različite zvukove. Najčešće se čuje “pljeskanje” golog tela o golo telo, ali i vaginalni “prdež”, koji nastaje za vreme penetracije. Ovi zvuci nekog ometaju, a drugi jednostavno promene pozu.

Nespretno menjanje poza
Kada dođe vreme za promenu poze dešava se da partneri imaju potpuno drugačiju viziju nastavka seksualnog čina. Svako kreće na svoju stranu, pa može doći do zbunjivanja i ispadanja iz ritma. Najbolje je slegnuti ramenima, i samo nastaviti.

Pogrešne “nevaljale” riječi
Mnoge ljude veoma uzbuđuje tzv. “prljavi govor”. U zavisnosti od afiniteta, on mora imati određene granice, jer neprijatni bezobrazluci mogu da pokvare ugođaj, pa čak i potpuno “ubiju” želju za seksom.

Pogrešna “rupa”
Umesto u vaginu – u rektum, slučajno. Jednostavno se omaklo, a uglavnom sve dame koje su ovo doživele, ne bi volele da im se to i ponovi. Zamolite partnera da sledeći put bolje cilja.

Da li je on tip koji NE želi da se veže?