5 najboljih mesta za seks van kreveta!

Seks u spavaćoj sobi je najčešće mesto za uživanje u “neobičnim” seksualnim igrama, ali ukoliko želite da dodatno rasplamsate strasti, rizikujte, i zajedno sa partnerom ispitajte neke nove lokacije u stanu.

.

1. Veš mašina
Legenda kaže da sedenje na veš mašini za vreme centrifuge može dovesti do neverovatnog orgazma, ili čak, više njih. Podrhtavanje mašine preuzeće ulogu 'vibratora' a u kombinaciji s penetracijom partnera, stvoriće neverovatne senzacije u vašem telu.

2. Tuš / kada
Odličan način da se rešite nakupljenog stresa. Imajte na umu da je kupatilo doslovno klizav teren, pa se u ovu seksualnu akrobatiku upustite samo ukoliko ste sigurni u svoju i partnerovu stabilnost na nogama i rukama.

3. Fotelja
Za uzbudljiv seks nekad je dovoljna samo stolica. Ako posedujete udobnu fotelju u dnevnoj sobi, isprobajte njene mogućnosti. Sedite na partnera, pridržite se za naslon i pronađite najbolji ugao pod kojim će uživati sva vaša čula, ali i većina erogenih zona.

4. Pod
Postoji nešto posebno uzbudljivo u prepuštanju strastima na podu dnevnog boravka, kuhinje ili hodnika. Spontani čin koji sugeriše da vas je toliko obuzela strast da niste mogli da se iskontrolišete, a tako ni stignete do spavaće sobe. Naravno, pod 'podnosi' samo brzinski, eksplozivni seks, tako da maženje ipak ostavite za neki udobniji kutak.

5. Stočić ispred kauča
Zajedničko gledanje televizijskog programa ili čitanje knjige na kauču u dnevnoj sobi može biti sjajan početak seksualnog istraživanja. Umesto na kauču, 'akciju' započnite na stočiću ispred.

3 LAŽNA muška izgovora za raskid!

Na osnovu boje otkrijte kakvi ste u krevetu!