7 grešaka koje muškarci prave u krevetu

Ako znate u čemu je problem, greške je lako ispraviti. Ovo su neke od njih.

.

Kada je reč o tome šta žene žele u krevetu, muškarci imaju običaj da rade neke od ovih grešaka koje lako mogu da se izbegnu, piše portal TOI.

1. Tiha igra

Bez obzira na okolnosti, većina ljudi sablasno je tiha tokom seksualnog odnosa. Ako vam se to čini u redu, možda ženama to i nije tako prijatno. Ona želi da zna da je uspela da vas zadovolji i da čuje i da vi uživate tokom odnosa. Nema potrebe za preterivanjem, ali poneki uzdah ili vrisak nisu tako loši.

2. Kratka predigra

Žene vole da uživaju u dugim poljupcima, maženju i laganom skidanju. Iako su muškarci pretežno nestrpljivi i žele što pre da "pređu na stvar", to im neće doneti dodatne bodove kod žene. Predigra može biti vrlo poželjna za oba partnera.

3. Fokusiranje na orgazam

Jedna od najčešćih grešaka je ta što se muškarci baziraju na eksplozivni orgazam, ali nije samo orgazam bitan u celom seksualnom odnosu. Ima tu puno više "detalja".

4. Oralni seks

Oralno zadovoljiti ženu nije baš uvek tako jednostavno. Treba znati šta žena voli, a ne bazirati se samo na najosetljiviju tačku.

5. Toplo- hladno

Neki muškarci su uvereni da će prekid penetracije u vreme kada je žena pred samim vrhuncem napraviti "vatromet". Ali, to nije istina. Žene su osetljive duše i to može da prouzrokuje kontraefekat.

6. Klitoris

To je posebno osetljivo područje kod žene i muškarci bi trebali da imaju osećaj "dokle mogu da idu". Jači pritisak ili nešto drugo može za ženu da bude jako neprijatno.

7. Pažnja na celo telo

Celo ženino telo može da bude velika erogena zona. Zato je greška kada se muškarci baziraju samo na poneki deo, a ostatak tela zanemare.