Ljubav i seks

Očarajte svog muškarca ovim rečenicama

On je zaista posebna osoba u vašem životu, a ne znate kako da mu pokažete koliko vam zaista znači?
07.11.2014. - 11:45h

1. Da, ti to možeš

Nemojte da mu krijete kako je dobar u krevetu i kako vas jednostavno izludi. S tim ćete da ga oborite s nogu, jer ništa nije tako dobro za njegov ego kao izjava da vas u seksualnim igricama obara s nogu.

2. Šta bih ja bez tebe?

Muškarci vole da se osećaju potrebnim. Vole osećaj da su tu zbog vas i da su vam zaista potrebni. Nema veze radi li se samo o otvaranju teglice ili nečemu drugom, ali osećaj da vi ne možete da živite bez njega jedan je od najboljih osećaja koji muškarac može da ima.

3. Divna si osoba

Ma koliko god komplimentovali njegove veštine i dobar izgled, ono što muškarac želi da čuje svakako je i to da je kao osoba predivan. Time mu dajete potpunu sliku onoga što vas drži pored njega, a on će vam biti još bliži.

4. Tako si prokleto seksi!

Muškarac želi da zna da je vaš prvi (ali i jedini izbor). Ako mu kažete da je "prokleto seksi" i da ne možete da držite pogled i ruke dalje od njega, to će odmah podići njegovo raspoloženje. Pokažite mu to i nežnim dodirima po leđima, rukama. Ti sitni dodiri "usput" jasni su pokazatelj kakve osećaje imate prema njemu.