4 razloga zbog kojih žene varaju bez kajanja

Gledano iz muškog i ženskog ugla razlozi za prevaru su različiti, dok je kod muškaraca u većini slučajeva to samo seks, žene koje su neverne rade to jer im nešto nedostaje u vezi ili braku. Brojna istraživanja pokazala su kako postoje 4 razloga za prevaru zbog kojih se žene ne 'grizu'.

.

1. Karta za izlaz iz lošeg braka
Teška situacija u braku i loš odnos s partnerom su razlozi zbog kojih mnoge žene požele promene, ali pronaći snagu za veliki korak nije uvek najjednostavnije. Ispitanice su priznale kako im flert ili veza koja im pruža razloge za smeh daje snagu za donošenje odluke i izlazak iz lošeg braka.

2. Zahlađenje odnosa
Otuđenje partnera u vezi ili braku problem je koji, naglasile su ispitanice, dovodi do nedostatka intimnosti. Veza bez seksa razlog je koji žene navodi na prevaru.

3. Posao kao prepreka
Boravak na poslu i sve kasniji povratak kući ono je što mnoge žene navode kao problem u dugoj vezi ili braku. Odsutnost i nezainteresovanost partnera tada su razlozi zbog kojih će žene potražiti sreću u tuđem zagrljaju.

4. Nevera kao osveta
Uzvratiti na neveru istom merom je slatka osveta koja zna da poprimi gorak ukus na kraju, ali žene osvetu navode kao jedan od razloga za prevaru zbog kojeg se ne kaju.