10 stvari koje žena ne sme da radi zbog ljubavi

Svaka duža veza zahteva žrtve i ustupke, ali to ne znači da morate da pristanete na svaku glupost koju vam partner predloži.

.

Želi da se tetovirate
Otkad je mastilo pod kožom dokaz ljubavi i predanosti? Iako može da zvuči romantično, tetoviranje je mnogo veća odluka nego što se isprva čini. Ukoliko vam se ideja ne sviđa, nemate zašto da idete pod iglu da bi dokazali svoju privrženost partneru.

Stalno plaćate zajedničke račune
Prošlo je mnogo vremena otkad su žene u potpunosti zavisile od muškaraca, ali to ne znači da on ne bi mogao po koji put da vas izvede o svom trošku. Ne treba isprazniti novčanik, ali ni zaboraviti da je čašćenje ipak kavaljerski potez.

Želi čudne stvari u krevetu
Na polju seksualnosti je uvek zabavno eksperimentisati, ali poenta je da odnos bude obostrano zadovoljstvo. Želi li nešto što niste spremni dati, odlučno mu kažite „ne“.

Suzdržavanje telesnih potreba
Obe strane u vezi moraju da prihvate da naše telo ima i ne tako privlačnu stranu. Na dnevnoj bazi to bi bilo ispuštanje gasova. On jednostavno mora da se pomiri sa činjenicom da vaše telo funkcioniše isto poput njegovog.

Želi da zaboravite prijateljice
U početku želite da provedete svaki trenutak zajedno, ali kako vreme odmiče, morate da ga uvedete i u krug svojih prijatelja. Postoji šansa da mu se neki neće sviđati, i to treba poštovati. Ali nikako ne dopustite da vam zamera ili zabranjuje druženje sa osobama koje mu ne pašu. Ko kaže da njegovi prijatelji vama ne idu na živce?

Ne da vam daljinski upravljač
Zvuči banalno, ali uopšte se ne radi o televizijskom programu. Svojatanje daljinskog upravljača može biti način dominiranja, i ako mu pređe u naviku, takav će vas partner istisnuti i na drugim poljima u životu. Kompromis je najbolje rešenje.

Traži da volite njegov hobi
Pecanje? Odlično. Paintball? Može i to. Kompjuterske igre? Zašto da ne! Penjanje na stene? Tu ćemo stati. Lepo je što želi da vas uključi u stvari koje voli, ali niste dužni da trošite svoje vreme na hobije koji vas ne zanimaju. Umesto toga, više se koncentrišite na aktivnosti koje vas oboje privlače.

Svaki praznik morate da budete kod njegovih
Odnos sa njegovom porodicom bi uvek trebao da bude na nivou, ali insistiranje da svaku proslavu budete za stolom sa istim ljudima može biti naporno. Dogovorite ručak kod svojih ili mu predložite da provedete poseban dan zajedno.

Morate da odustanete od svojih prehrambenih navika
On voli vegansku ishranu, a vi ne želite da se odreknete mesa i sireva? Neka se pomiri s tim. Izgled tanjira menjaćete zbog sebe, ne njega. Isto tako, vi poštujte njegove kulinarske odabire.

Bira vam vam garderobu
Svako ima pravo na komentar tuđih krpica, ali onog trena kada partner od vas traži potpunu zamenu ormara, zapitajte se šta tačno želi od vas. Garderoba je način na koji želite da predstavite sebe svetu u skladu sa svojim mogućnostima, i ako mu se to ne sviđa, najbolje je da se pozdravite.