5 razloga zašto muškarci obožavaju ženski orgazam

Muškarci su najsrećniji u krevetu kad i njihova partnerka pokazuje da uživa svim čulima. Otkrijte kakve šta sve zadovoljavate kada brinete o sopstvenom zadovoljenju.

.

1. Misija uspešno izvršena
Muškarci vole da se nadmeću i imaju osećaj da su dobro obavili zadatak – na poslu, u fudbalskom okršaju sa prijateljima, a pogotovo u krevetu. S obzirom da seks ne garantuje vrhunac za ženu, vaš orgazam je objektivni dokaz koji potvrđuje da je vešt među čaršafima.

2. Voajersko zadovoljstvo
Ženski orgazam propraćen je grčenjem mišića, izvijanjem leđa, grickanjem usana i rumenjenjem različitih delova tela. Sve su to prizori koji ga uzbuđuju i dodatno mu povećavaju seksualno zadovoljstvo. Drugim rečima: vaš orgazam hrani njegov orgazam.

3. Stenjanje ga uzbuđuje
Vaši uzdasi su poput jednostavnog sistema za navođenje koji ga usmeravaju gde treba da ljubi, licka i dodiruje, a koja područja treba izbegavati. Usklik zadovoljstva prilikom vrhunca ubrzaće i njegov put prema orgazmu. Neće mu smetati ni činjenica da komšije prisluškuju.

4. Orgazam vas zbližava i usrećuje
Nakon vrhunca mozak se topi u oksitocinu – materiji koja poboljašava raspoloženje, čini nas srećnima i emotivno povezanima. On takođe zna da se seksualno zadovoljstvo krije u razmeni, pa je srećan samo onda kada ste i vi zadovoljeni.

5. Vi imate supermoći
Retke su žene koje mogu postići višestruke orgazme, ali ipak reč je o sposobnosti koja je rezervisana samo za nežniji pol. Da, zbog toga su ljubomorni, ali i zadivljeni vašim telesnim mogućnostima. Vaše telo je tajna koju žele detaljno da otkriju. Dopustite im.