PET najvećih muških seksualnih strahova!

Baš poput žena i muškarci osećaju nesigurnost u krevetu.

.

Nije reč o njihovom izgledu, veličini stomaka ili visini, već o sposobnosti da zadovolje partnerku, a stručnjaci upozoravaju kako je sve to vezano za neiskustvo i nesigurnost. Saznajte čega se muškarci užasavaju u seksu.

1. Upoređivanje
'Jesam li bolji od ostalih?' pitanje je na koje brojni muškarci svakodnevno tragaju za odgovorom. Iako je takmičenje u njihovim genima, važno je znati kako zaljubljena žena zaista ne razmišlja na taj način i da vođenje ljubavi zavisi o osećajima i strasti. Tehnika se savladava, posebno kada su partneri u dužoj vezi.

2. Ljubomora
Ono što bi svaki muškarac trebao znati je da je njegova partnerka imala život i pre njega. Ljubomora na bivše seksualne partnere vrlo je česta, ali zaista nepotrebna i neopravdana.

3. Izostanak erekcije
Možda je najveći strah svih muškaraca upravo onaj od zakazivanja u ključnom trenutku. Onima koji o tome često razmišljaju, to se uglavnom i događa jer nedostatak erekcije obično uzrokuju psihičke poteškoće, a u nešto ređim slučajevima uzrok je fizičke prirode.

4. Veličina
Večni kompleks gotovo svakog muškarca je upravo u veličini njihovog ponosa. Večno nadmetanje i upoređivanje počinje još u školi i nastavlja se tokom celog života. Ali veličina nije garancija uživanja. Raspitajte se o brojnim tehnikama zavođenja i buđenja strasti na kojima će vam vaša partnerka itekako biti zahvalna.

5. Trajanje
Jedan od velikih muških strahova u krevetu je svakako trajanje odnosa, odnosno hoće li seks prekratko ili možda predugo trajati. Ali dužina trajanja seksa nikako nije pokazatelj kvaliteta. Ženama su važnije neke druge veštine, poput one koja uključuje zavođenje, predigru i oralno zadovoljstvo.

Izvor: zadovoljna.hr