3 pitanja koja će muškarca oterati iz kreveta

Ma koliko god se strasti rasplamsaju tokom vođenja ljubavi i kad baš mislite kako vašeg muškarca baš ništa ne može da pokoleba, dogodi se par reči nakon kojih se krevet pretvara u santu leda.

.

 Najčešći uzrok splasnutog raspoloženja u krevetu su pitanja žena, uobičajena, ali za muški rod vrlo kobna po pitanju ega.  

1. I šta ćemo sada da radimo?

Ovakva izjava nakon vođenja ljubavi svakog muškarca u trenu ohladi i stvara mu osećaj kompleksa, jer ukoliko nakon njegovog truda pod čaršafima vi hirovito tražite dalju zanimaciju odajete kako vam, baš i nije bilo spektakularno. A seksolizi tvrde da muškarca takva izjava tera na beg.

2. Zašto si stao?

Najčešće pitanje kada se u vrtlogu strasti muškarac uspori ujedno je i ono koje najviše umanjuje njegovu muškost i podseća ga na neke pređašnje neuspehe u krevetu. Stoga izbegavajte pitanja, rađe mu uputite kompliment nakon kojeg će se osećati kao frajer, jer seksolozi tvrde kako je reč hvale u muškom svetu posebno kada se odnosi na njihove veštine u krevetu poput viagre.

3. Umirem od gladi, imaš nešto za jelo?

Ma koliko god vas želudac boleo i vapio za slatkim zalogajem izbegavajte svom dragom uputiti takvo pitanje, jer muškarac će pomisliti kako ste tokom njegovih vratolomija i veština pokreta razmišljali samo o komadu čokolade. Seksolozi savetuju da pitanje preoblikujete na načina da kažete: "U potpunosti si me iscrpeo, mogli bi da naručimo nešto!"