Da li je on gospodin pravi?

5 znakova koji ukazuju da je on pravi i savršen muškarac za vas.

.

Kada  pokušava da vas nauči kako da uštedite i brinete o budžetu

Kada vidite da dolazi s vašom omiljenom poslasticom dobronamerno i sklanja sve lomljive stvari oko vas, znajte da želi nečemu da vas nauči. Budite sigurni da to radi iz najbolje namere. Zna on da vi znate, ali možda on bolje rukuje novcem. I razume se u sve te brojke. Zato ga pustite, da vam sve potanko objasni. Na taj način, on pokazuje da ceni vašu sposobnost i snagu i ono što je važno – vidi vas kraj sebe u budućnosti.

Kada mu pišete poruke, a on vam ne odgovara

Pošaljete mu poruku dok se vozi autobusom ili je na pauzi, ili čim sednete za kompjuter. Na sve te vaše poruke on vam pošalje samo jedno “Šta radiš?” u pet popodne. Ništa strašno. Istraživanja su pokazala da, što su muškarci srećniji i zadovoljniji u vezi, to manje pišu poruke.

Oni više vole da razgovaraju sa partnerkom. Kod žena je drugačije – one jednostavno obožavaju poruke!

Kada vas odvede u svoj omiljeni kafić ili restoran

On tamo boravi. Živi. Pije kafu. Čita novine. Izlazi. Jede. I tamo ga svi znaju. Kada vas upozna sa vlasnikom i svim osobljem svog omiljenog mesta, znajte da ste prešle dobar put i ostavile dobar utisak. Sa vama želi da bude i dalje i želi tu da dolazi.

Kada vas pritiska da živite zajedno

To je vrlo naporno i teško za muškarce. Ali, ako pristane i dođe do toga – to je to! Tako se suočavate sa njegovim navikama, prihvatanjem i – nema sramote! I on se suočava sa vama i vašim navikama. Delite prostor. Na kraju, svi idemo u kupatilo i svi peremo zube, sečemo nokte na nogama i rukama. Tako se bolje upoznajete.

Kada se držite za ruke bez razloga

Mnogi od vas čitali su da se držanjem za ruke oslobađa oksitocin (poznatiji kao “ljubavni hormon”). A ako to radite bez razloga, za dosadnom porodičnom večerom ili dok u tišini svog doma gledate televiziju, e onda je to pravi odnos. U koji ne trebate sumnjati.

SAZNAJTE JOŠ I:

Šta muškarce najviše privlači