5 znakova koji upućuju da ćete ga prevariti

Mnoge žene okrenule su se prevari, jer su saznale da je i njihov suprug ili dečko šarao sa strane.

.

Kad nekome kažete "da" i obećate da ćete ga čuvati, paziti i maziti do kraja života, ne pada vam na pamet da biste jednog dana svesno svog partnera mogli i da prevarite.

Ipak, prevare se događaju, a broj žena koje sreću ili uzbuđenje traže sa drugim muškarcem u porastu je, iako muškarci još uvek prednjače.

Kako da znate da biste mogli da postanete neverni? Autorka bloga "CafeMom’s" Saša Braun-Voršam prikupila je iskustva stvarnih žena koje su bile neverne i objedinila 5 najčešćih znakova koji upućuju na opasnost da ćete ga prevariti.

1. Ne sećate se kad ste poslednji put spavali zajedno

Stres, deca koja traže pažnju, svakodnevica i odjednom shvatite da se ne sećate kad ste poslednji put spavali sa svojim suprugom. I onda jednog dana na posao dođe novi kolega, svidi vam se i bum.

2. On vam je bio prvi i jedini

"Bile su mi 24 godine kada sam se udala i pre njega nisam imala drugih muškaraca. Jednostavno sam postala znatiželjna. Ponekad znatiželja ubije mačku, a ponekad vas odvede u ljubavnu aferu", izjavila je jedna žena koja je želela da ostane anonimna.

3. Gladni ste komplimenata

Ponekad, kad ste već dugo vremena sa istom osobom, komplimenti presuše. Za mnoge žene to vodi do toga da ih traže od drugih muškaraca.

4. Željni ste osvete

Mnoge žene okrenule su se prevari, jer su saznale da je i njihov suprug šarao sa strane. Jedna je pak otišla sa drugim u krevet, jer je suprug prokockao svu njihovu imovinu. Na kraju su se razveli.

5. Osećate se zapostavljeno

Nema osobe koja se nije osetila zapostavljenom. Zaposlen je, pod stresom, gleda SP u fudbalu i osećate se kao da mu više ništa ne značite?

Zaustavite se.

Umesto da utehu potražite u drugom muškarcu, razgovarajte sa svojim suprugom i pokušajte zajednički da dođete do rešenja. Osećaj zapostavljenosti nije vredan rizika razvoda braka.

EVO I NEKOLIKO SAVETA KAKO DA 

Preživite preljubu?