5 načina za vatreni seksualni život

Jeste li ikada pomislili da se snimate? Evo kako možete da unesete "vatru" u spavaću sobu!

.

Ako uvek vodite ljubav u istim pozama, sasvim je jasno da će vam one jednom dosaditi i vaš sekualni život pretvoriti u rutinu.

1. Usredsredite se na predigru

Parovi uglavnom ne posvećuju dovoljno vremena predigri. Predigra je i te kako potrebna, posebno ako želite što veće zadovoljstvo. Ako je dovoljno intenzivna, može biti uzbudljivija čak i od samog seksa.

2. Eksperimentišite sa novim i jedinstvenim pozama

Ako uvek vodite ljubav u istim pozama, sasvim je jasno da će vam one jednom dosaditi i vaš sekualni život pretvoriti u rutinu. Razgovarajte sa partnerom o tome što vam oboma odgovara.

3. Apstinencija

Iako vam se možda čini čudnim, ponekad morate naterati muškarca da žudi za vama. A to ćete napraviti tako što ćete odbijati seks nekoliko dana i pustiti partnera da čeka.

4. Snimite privatni video

Pre svega, dobro razmislite pre nego što se odlučite na takav poduhvat. Ako u potpunosti verujete svom partneru, uzbuđenje od zajedničkog nastupa može vaše seksualno iskustvo učiniti neverovatnim.

5. Igrajte igru

Igranje igrica za odrasle može biti odličan trik koji će uneti uzbuđenje i razbiti monotoniju u spavaćoj sobi. Bilo da je reč o igri, ili vrsti koketiranja, svrha je da iskušate svog partnera. Sporo zavodite svog partnera i odugovlačite što je duže moguće. Ako postoje određene uloge koje ste vi ili vaš partner oduvek želeli da isprobate, ne bojte se. Pustite mašti na volju i prepustite se svetu seksualnih maštarija.

A šta vaša poza u seksu govori o vama?