Šta vaša poza u seksu govori o vama?

Osim neverovatnog uživanja, seks od sada postaje platforma i za istraživanja vaše ličnosti. Kroz seks govorimo ono neizrečeno, seksom se povezujemo sa partnerom. Ali, često seks u sebi krije mnogo dublju poruku. Otkrijte šta vaša omiljena seks poza govori o vama.

.

Misionarska poza

Jedna ste od onih koji u kafiću naručuju uvek isto piće, a eksperimenti vam nisu omiljena zanimacija. Vaš stil je ziheraški, a u vezi ste staloženi i uvek spremni da pružite oslonac. Ova poza pruža vam priliku za potpuni fizički i emocionalni kontakt s partnerom i nikada ne izlazi iz mode.

"Doggie" stil

Obožavateljke ove poze najčešće su pobornice uzavrelih seksualnih igrica koje se graniče sa grubošću. One će ostvariti sve muškarčeve seksualne fantazije i sve zahteve podneti dostojanstveno i sa stilom.

Žena je ta koja dominira

Ako ste vi ta koja preuzima inicijativu, a vaš partner vas najčešće gleda odozdo jedna od vaših najvećih kvaliteta je odlučnost. Jedna ste od onih koji imaju jasno postavljene životne ciljeve, a u vezi ste apsolutna dominantna dama.

"Kašika"

Seks sa strane ili popularna kašika govori da nema te drame na koju vi niste zaplakali, da su mali napušteni kučići vaša najslabija tačka i da će svi koji vas znaju reći da ste prava emotivna duša. Baš takva je i vaša najdraža poza u seksu, ali i odnos s partnerom. Oko sebe skupljate krug istinskih prijatelja, a svako ko s vama uđe u ljubavnu vezu biva nagrađen velikom dozom ljubavi i poverenja te se smatra pravim srećnikom.

Pozadina prema partneru

Vaš poriv za avanturama teško je obuzdati i često vam nije stalo ni do čijeg mišljenja. U srednjoj školi ste se iskradali kroz prozor ne bi li se ljubakali sa školskom simpatijom, a javni nastupi ne predstavljaju vam problem, kao ni akrobacije u krevetu.

Noge iza glave

Za vas ni nebo nije granica. Vaš instruktor joge obožava vas zbog naročite gipkosti i na vašem meniju nalazi se isključivo organski uzgojena hrana. Dobro ste upoznati sa svim delovima svoga tela, ali i njihovim mogućnostima, što je vaša najjača strana.

U stojećem položaju

Iza ljubiteljki ove poze krije se nepopustljivi takmičarski duh koji nikada ne gubi. Seks takođe nije izuzetak. Energični ste, vodite zdrav život i mnogima je teško da prate vaš ritam. Ali jednom kada nađete svoju srodnu dušu niko vam neće moći stati na kraj.

Ispred ogledala

Volite da budete u centru pažnje, a u društvu imate status animatora. Volite svoj život i iako vas neki smatraju egocentrikom, ne odustajete od svoje opčinjenosti samom sobom.