Kako da nađete dečka?

Pronaći muškarca koji će vas učiniti srećnim, za mnoge nije jednostavan podvig. Većina devojaka proživljava celi niz neuspelih izlazaka pre nego što upoznaju gospodina "Pravog".

.

Adam LoDolče, poznati američki seksolog, savetuje singl devojkama da provode što više vremena u društvu. Tako on upoređuje pronalazak dečka sa gubljenjem kilograma. Naime, jednako kao što ne možete smršati odlaskom na trening jednom mesečno, tako niti retkim izlascima ne možete pronaći svoju srodnu dušu.

Njegov kolega Evan Mark Kac, naglašava da previše analiziranja na prvom dejtu može biti velika prepreka daljem razvoju veze. Ako muškarac želi da spava sa vama i ako mu je vreme provedeno na sastanku predstavljalo ugodnost, ko ste vi da komplikujete stvari.

Žene ponekad zamišljaju savršenog muškarca sastavljajući imaginarnu listu njegovih vrlina i mana, ako ih uopšte ima. Imajte na umu da previsoki kriterijumi vode ka propasti i večnom razočarenju u muški rod.

Laurel Hause, autorka poznate knjige, svim devojkama predlaže da se ugledaju na muškarce i ne glume tajanstvene nedostižne dame jer će upravo takve i ostati. Otvorite se, pa čak i ako to znači otkrivanje nečega čime se ne ponosite. To će vas na neki način učiniti ranjivima, ali i dečku olakšati pristup.

Svako malo, žene se nalaze u situaciji kada moraju da pokazažu svoje zavodničke moći. Hause naglašava kako uspešne zavodnice krasi zarazan osmeh, moć konverzacije i pozitivna energija, stoga ne zaboravite da je ključ pronalaska dečka i vaše ponašanje.

Nastojte uvek da impresionirate sagovornika. Poslužite se sočnim detaljima iz vašeg života i biće vam dovoljno tek par minuta da vam se muškarac vaših snova baci pod noge.

Uspešnost na ovom putu ne zavisi o količini knjiga koje ste pročitali, savetima drugarica pa čak ni ovom članku. Ona zavisi o vama, trudu koji ulažete, pozitivnim vibracijama i stavu.