Šest proverenih saveta za zavođenje

Da, samo ih je šest dovoljno da bi ste zavele bilo kog muškarca koji vam se svidi, jer oni su zapravo veoma jednostavni.

.

I dok mnoge žene pri zavođenju sve svoje karte stavljaju na (dobar) izgled, stručnjak za seks i veze Trejsi Koks tvrdi kako će preterana briga oko toga kako izgledate muškarce zapravo – oterati. Koks je svoje mesto pod suncem pronašla savetima o muško-ženskim odnosima. "Postoje određeni kvaliteti koje će svaku osobu učiniti atraktivnom, a sve se zapravo svodi na to da ste seksi ako volite seks i ljude" tvrdi Trejsi.

Trejsi navodi listu šest "trikova" za koje garantuje da će dovesti do željenog uspeha.

1. Entuzijazam

Entuzijazam je zarazan. Ako se neko nasmeje, nećete moći da odolite nego da uzvratite osmeh. Nije bitno šta je to što vas zabavlja ili oko čega ste strastveni, bitno je da to jasno pokažete gestikulacijom. Šta su muškarci rekli o tome?

"Devojka koja stoji u ćošku na zabavi i govori monotonim glasom uopšte nije privlačna, pa makar otkrivala svoje najdublje seksualne fantazije. Više će mi se svideti ona mala koja maše rukama i sva se udubila u priču, pa makar to bilo o boji u koju želi da oboji kupatilo."

2. Uz vas se oseća kao da je jedini muškarac na svetu

Sedite u restoranu za večerom, a u prostoriju uđe Bred Pit (znamo da je to mala verovatnoća). Niste se ni osvrnuli. Konobar vam je udelio kompliment, ali vi ga ne čujete. Jedino što vidite jeste muškarac koji sedi sa vama za stolom. Pomno ga gledate, slušate sve šta govori, aktivno učestvujete u razgovoru i ne pomerate pogled s njega pa makar počeo zemljotres. E, to je, kaže Koks, ponašanje na koje retki neće pasti.

3. Cenite sami sebe

Svako voli i poštuje osobu koja se ne boji da kaže šta misli i koja ima svoje mišljenje. Pa čak i ako je ono različito od njegovog, muškarac će ceniti ako vas to ne spreči da kažete šta vam je na pameti. Držite se svojih uverenja, ne dajte da vas niko poljulja i pokažite da cenite sami sebe.

4. Ne bojite se dodira

Nikad ne podcenjujte snagu dodira, savetuje ona. "Osoba koja zagrli drugu kada se sretnu, koja vas potapše po ramenu kada vam je teško i stisne ruku da vam čestita, to je osoba koja šalje tople, pozitivne i seksi vibracije."

5. Svesni ste svog tela i kako najbolje da ga istaknete

Što više volite svoje telo, bolje ćete ga i lakše pokazati drugima. Umesto da sedite pogrbljeno i  pokrivate neke delove tela, šaljete neverbalnu poruku "osećam se debelo", samo se protegnite, podignite ruke u vazduh i svima će biti jasno da volite svoje telo.

6. Niste opsednuti izgledom

"Osoba kojoj se razmazala maskara, a zubi su crni od previše vina nije baš najprivlačnija, ali svejedno je više seksi od one koja je celu noć provela gledajući se u ogledalo", tvrdi Trejsi.