Kako da znate da je zaljubljen

Muškarci nerado otvoreno pričaju o svojim emocijama. Šta zapravo osećaju reći će vam radije uz pomoć nekih skrivenih znakova. Evo kako da ih protumačite...

.

Muškarci ponekad imaju problema sa izražavanjem emocija. Nije da ne mogu da razgovaraju o svojim osećanjima, već ne razmišljaju toliko često o njima. Za njih su emocije tiha muzika koja svira u pozadini, a većinu vremena je ni ne slušaju. Upravo zbog toga žene ostaju zbunjene jer im nedostaje povratna informacija, koja će dati odgovor samo na jedno pitanje: ‘Da li je i on zaljubljen?’. Ipak, postoje znakovi koje on odašilje svojim ponašanjem i samim tim vam daje odgovor na vaše pitanje. Sve što morate znati je da čitate između redova.

Šalje vam besmislene poruke

Što banalnija poruka, to veća ljubav. Na primer, ako vam šalje poruku da upravo pije vaš najdraži koktel, ili je video devojku koja ga podseća na vas, verujte da tu nema sumnje da se zaljubio preko ušiju.

Stalno vas zove

Postoje tri razloga zašto muškarci uzimaju mobilni u ruke: zbog posla, radi hitne situacije ili samo žele da čuju nečiji glas. Vi pripadate u ovu drugu kategoriju. Stoga ako niste poslovni saradnik ili operater u centru za hitne pozive, ne gubite nadu u vašu ljubav.

Ne dobija poruke od drugih devojaka

Devojke šalju poruke samo onim muškarcima koji na njih odgovaraju. Ako on nije jedan od njih, znači da je bacio oko na samo jednu metu – vas.

Traži savete za oblačenje

Ako ga zanima sviđaju li vam se patike koje namerava da kupi, želi da vas impresionira. Ovo je jedan od načina na koji vam dopušta određen nivo učestvovanja u svojem životu. Iako je samo reč o obući, bitno je znati da mu je važno vaše mišljenje.

Njegovi prijatelji su primetili promene u ponašanju

Niko ga ne poznaje bolje od prijatelja. Ako su oni primetili da se promenio i da sve više vremena provodi s vama, ušli ste u sigurnu zonu.