Šta muškarce najviše privlači

Koji deo tela žene ne vole, a muškarci obožavaju?

.

Duge i tanke i noge kakvima se mogu pohvaliti top modeli poput Žizel Bundšen i Hajdi Klum, ili pak glumice Kejt Hudson i Eva Longoria san su svake žene. Ali muškarci ipak razmišljaju malo drugačije. To je potvrdilo jedno istraživanje u kojem su se pripadnici jačeg pola izjasnili koji deo ženskih nogu im je najseksepilniji.

Muškarci i žene zaista su dva različita sveta. Njihova razmišljanja potpuno su različita, što se odnosi i na ideale ženske lepote. I dok one sanjaju o manekenskoj liniji, uskim bokovima i vretenastim, tanašnim nogama, njihova definicija ženske lepote nešto je sasvim drugo.

To je potvrdilo i istraživanje sprovedeno na uzorku muškaraca. Naime, pripadnici jačeg pola trebali su da se izjasne koji deo ženskih nogu im je najzanimljiviji i kako bi, po njima trebale da izgledaju savršene ženske noge.

- Gotovo 80 posto ispitanika zadržalo se upravo na zaobljenim, naglašenim listovima - delu nogu kojem žene ili uopšte ne pridaju pažnju ili ga jednostavno ne vole i skrivaju.

- Nešto manje od 50 posto izjasnilo se kako nema ništa elegantnije od čvrstih, plesačkih butina.

- Njih 32 posto izdvojilo je kolena kao najseksepilniji deo ženskih nogu.

- Svega 10 posto muškaraca primetilo je ženske gležnjeve.

S druge strane, žene su se izjasnile kako deo nogu koji ne vole su upravo gležnjevi i stopala, nakon kojih odmah dolaze listovi koje bi rado smanjile.