Muškarci imaju G tačku

Jeste li znali da i muškarci imaju G tačku? I više od toga. Proizvođači igračaka za odrasle izradili su čak i poseban vibrator namenjen stimulisanju muške G tačke. Kako je pronaći?

.

Gde se nalazi?

Ako još niste znali, muška G tačka je prostata. To je žlezda koja se nalazi od prilike pet do sedam centimetara od anusa, na prednjoj strani analnog kanala i neposredno ispod mehura.
Iako je njen osnovni zadatak proizvodnja semene tečnosti i lučenje iste u mokraćnu cev, prostata ne doprinosi samo reprodukciji muškarca, nego ga može dovesti i do vrhunca.

Masaža i dodirivanje prostate neke muškarce može dovesti do najjačih orgazama koje su ikad doživeli, a znalci govore da to dobro utiče i na zdravlje prostate.

Kako do orgazma iz snova?

Prostatu možete stimulisati na dva načina: laganom masažom međunožja ili kroz anus. Kako bi vam partner dozvolio stimulisanje prostate na taj način, morate se najpre pobrinuti da oboje budete dovoljno opušteni i stvarno željni nove avanture. Bez velikog poverenja i pozitivnog odnosa, do igrica te vrste jednostavno neće doći.

Ako sve to imate, onda možete to pokušati na način koji se vama čini najboljim, ali uvek umereno i sa osećajem.