Poljupcima do strasti

Poljupci su sastavni deo ljubavnog repertoara, a ako znate do kraja iskoristiti sav njihov potencijal, u rukama imate jedno od najmoćnijih erotičnih oružja.

.

 

Ušna resica

Ako želite da vaš muškarac stenje od zadovoljstva, vreme je da sa reči pređete na konkretna dela. Lagano mu lickajte ušnu resicu. Poljubite je, ali vrlo nežno. Potom je uzmite u usta i polako je milujte jezikom. Ušna resica je jedna od najosetljivijih muških erogenih zona!

Istražite mu usta

Ako mislite da bi prilikom poljupca vaša jedina meta trebao biti njegov jezik, moramo vas razočarati. Naime, gornje nepce područje je koje je prilikom ljubljenja zanemareno, a može dovesti do potpune seksualne ekstaze. Sledeći put kada vas vaš dragi strastveno poljubi, svojim ga jezikom zagolicajte upravo po tom području – rezultat neće izostati.

Donji deo stomaka

Donji deo stomaka pun je nervnih završetaka osetljivih na dodir. Ljubite li to mesto, poludeće od požude.

Vrat

Na vratu se nalazi mnogo završetaka nerava zbog čega je upravo ovaj deo njegovog tela jedan od najboljih poziva na seks. Zašto ne biste iskoristili to i nežnim poljupcima od uveta do ramena osigurali sebi i svojoj boljoj polovini nezaboravno veče između čaršafa.

I ruke trebaju pažnju

Iako će vam ovo zvučati neobično, ali mesta poput unutrašnje strane zgloba naročito su osetljiva na dodir. Tajna se krije u položaju vena koje se na ovom predelu nalaze blizu površine kože. Stoga pustite mašti na volju, a kao rekvizit vam može poslužiti i led koji će uzrokavati dodatnu oseljivost.

Kolena

Radi se o potpuno zapostavljenoj i podcenjenoj zoni koja ima potencijala da dovede vašeg muškarca do poptune ekstaze. Jeste li primetili da su mnogi ljudi golicljivi na ovom predelu? Razlog se krije u velikom broju nervnih završetaka koji jedva čekaju vaše poljupce.