To ipak nije "dejt"

Možda nekada i nije krajnje očigledno ili ne želite da priznate, ali evo nekoliko znakova da ipak niste na ljubavnom sastanku.

.

Pozvao vas da "blejite"

Izlazak uvek može potencijalno da se pretvori u strastveno veče (naročito ako je uključen i alkohol). Ali "blejanje" nije nikakva tajna šifra za izlazak. Ova vrsta druženja može lako da vam nagovesti da vas smatra drugaricom, a ne potencijalnom devojkom.

Obraća vam se sa "brate"

To je zasiguran znak da ne želi da vas odvuče u krevet. To što vam se obraća sa "brate" je ekvivalentno kao da vam je rekao "Ne smatram te seksualnom osobom sa grudima, uopšte!"

Baca vam kosku kada se pozdravljate

Gde vam je žvaka? Da li ste trebali da obrijete butine? Kako ćete da uklonite silikonske umetke iz brushaltera, a da on ne primeti? Ništa od toga nije bitno, ako se pozdravlja sa vama tako što vam baca kosku. Jedino gore od toga je rukovanje.

Govori vam da nikako ne može da pronađe pravu osobu

Tužno, ali istinito. Možda vas poziva na viđanje samo da mu vi namestite neku svoju drugaricu ili pak, da upozna još novih.

Ni ne pokušava da vas dodirne

Ukoliko vas pozove da zajedno gledate film i celo veče provede naslonjen na svoju ruku suprotbno od vas, to nije "dejt" nikako. Jer niko nije tako sramežljiv. Ili da vas toliko poštuje. Niko!

Naletite na neke njegove drugove...

...I on ih pozove sa vama. Ljubavni sastanak uključuje dve osobe. Troje je gužva.

Vaš prvi izlazak je žurka

Nije "dejt". Samo jedna obična pijanka, na koju vas je pozvao reda radi. Dobra strana toga? Možda i upoznate nekog drugog, boljeg i zgodnijeg.tally down to take you out for the real deal.