Pravila za seks sa bivšim

Možda ne želite da priznate, ali svi znamo da se dešava - veče kada vam se dogodi sa bivšim. Ako će već da se desi, onda mogu bar da postoje i neka pravila da se učini manje neprijatnim.

.

 

1. Nemojte da ga imate, ako ne možete da upravljate

Iako se čini kao dobra ideja u tom trenutku, seks sa bivšim koga niste preboleli (a on jeste vas), može da bude emotivna katastrofa i preboljevanje će da učini težim. Tako da, pre nego što uopšte krenete tim putem, razmislite kako će na vas da deluje to emotivno. Možete da se osećate usamljeno, možda želite još jednu poslednju savršenu noć sa njim, i možda se čini kao odličnom idejom dok traje - ali posle može da vam padne jako teško, naročito ako on ne uzima taj seks toliko za ozbiljno kao i vi.

2. Ne razmišljajte previše o tome

Ako ste odlučili da je seks nakon raskida ono što stvarno želite, ili se samo desilo jedno veče (što je obično i slučaj), ne analizarjte to previše sledećeg dana. Nemojte da osećate grižu savesti što ste to uradili, pogotovo ne kao korak unazad. Ustvari, nemojte uopšte da razmišljate o tome (ili se bar potrudite). Što više analizirate, gore ćete se osećati.

3. Ne radite to kako bi ga vratili

Seks nakon raskida kao strategija da se vratite jedno drugom je loša ideja. Ukoliko vas dvoje samo želite malo da se zabavite, još uvek uživate u tom strasnom trenutku, ali jednostavno niste za duže staze kompatibilni, onda je to u redu. Ali ako razmišljate o tome da seks koristite da bi se on predomislio i vratio vam se, samo ćete vi biti povređeni, a bivši zbunjen. Seks nakon raskida se dešava, iako možda ne biste smeli, ali to je sasvim u redu, ali radeći to namerno kako biste vratili vezu može da uzrokuje više štete, nego koristi.

4. Probajte da ne napravite to uobičajenom stvari

"Ups" seks sesija je jedna stvar, ali oslanjanje na to da će on da vam upotpuni seksualne potrebe između drugih veza će samo da učini da vi nećete moći dalje da krenete. zaustavite sebe ako primetite da ga redovno zovete ili odlazite kod njega na nedeljnoj osnovi. Dajte sebi mogućnost da prevaziđete raskid i nastavite dalje, rađe nego da uvlačite sebe u ovu vrstu kolotečine koja će samo nekoga da povredi na kraju.

5. Neka bude neobavezno

Pa, desilo se - imali ste seks sa bivšim, možda čak i nekoliko puta. Opet, to je u redu. Samo ne shvatajte to ozbiljno. Nemojte da očekujete od njega da će da prespava i da ćete ujutru zajedno otići negde na doručak. To više nije veza. To je samo seks, tako da ne možete da očekujete mnogo od osobe sa kojom niste više tehnički. Neka stvari budu neobavezne i bez tenzije i očekivanja.