Ljubav i seks

Da li vas voli?

Sigurni ste da je on “taj”, ali zanima vas da li on vas voli onoliko koliko i vi njega? Naučite kako da pravilno čitate znakove i saznajte pravo stanje.
24.04.2014. - 11:44h

Tipovi i laži

Ako vam dečko posle kratkog vremena izjavi ljubav, a i ne poznaje vas dobro nipošto mu ne verujte. Verovatno je iza toga neki skirevni motiv – najčešće je to način da vas “odvuče u krevet”.

Postoje i oni koji vam govore da vas vole, ali se ne ponašaju prema vama kao da je to istina – moguće je da jednostavno ne znaju da vole ili su vrlo kompleksni. Ako stalno sumnjate u njegovu ljubav, tu vezu odbacite.

Neke devojke su i u vezama sa momcima koji im nikada nisu rekli da ih vole, a ni ponašanjem to nisu pokazali. Nemate šta da čekate – ostavite ga bez razmišljanja, on nije za vas.

Najzanimljiviji su oni koji vrlo ozbiljno shvataju te reči “volim te”. Možda vam ih nikada nije rekao, ali vam je svakim svojim potezom pokazao da je to tako. E, ti momci vas zaista vole, ali samo nisu dobri u iskazivanju ljubavi rečima. Moguće je da su videli primere kako su te reči izgovorene lažno povredile mnoge devojke i misle da su reči samo reči, a da dela više govore. Verovatno su i upravu. Oni će brzo doći u onu fazu kada će vam u posebnom trenutku izgovoriti te reči i one će tada imati pravu tećinu, a vi ćete znati da je on definitivno “taj”!

Jasni znakovi da vas voli

Ponaša se prema vama vrlo lepo i sa poštovanjem; pazi na vaše osećaje, potrebe i želje. Obično su mu važni koliko i njegove želje. Birne o vama i učiniće mnoge stvari koje inače ne bi činio da vam pomogne, da se vi osećate dobro. Ti momci su obično vrlo ljubazni i prema vašim prijateljima, porodici i uopšte ljudma koje vi cenite.

Ne guši vas, ali gotovo uvek ima vremena za vas, želi da bude sa vama, oseća se prijatno u vašem društvu. Za njega ste vi prioritet, razmišlja i o vašem mišljenju, željama i stavovima kada odnosi neke odluke. Često upotrebljava reč “mi” umesto “ja”.

Dečko koji vas voli će biti srećan zbog vas u svakoj situaciji, podržaće vas u teškim trenucima, ali posavetovati ako pomisli da nešto ne radite dobro ili želi da vam pomogne.

Ne krije vas od rugih ljudi. Pokazuje svoju naklonost pred drugima – i devojkama i momcima. Ponosan je na vas i vašu vezu i želi da vas upozna sa porodicom.

Iznad svega vas poštuje i poštuje vašu vezu. Ne ugrožava je izletima i situacijama koje vas vređaju. Spreman je na razgovor i dogovor. Poštuje i traži vaše mišljenje.

Posmatrajte njegovo ponašanje kada ste u društvu, stanite sa strane, pokušajte biti neutralni; posmatrajte njegov govor tela, kako se ponaša prema vama, ali možete pitati i prijatelje (najbolje kojima verujete) šta oni misle kakav je njegov odnos prema vama.