Ljubi, ljubi, al' glavu ne gubi... Bukvalno!

Sa uređajem za "prenos poljupca" nazvanim "Kissenger", sada možete da šaljete i primate poljupce od vaših voljenih upravo preko ovog robotskog gedžeta. On prenosi senzaciju poljupca preko interneta, naravno, i ako druga strana poseduje ovu napravu. Da, dobro ste pročitali!

.

Zašto postoji?

Dr Human Samani, tvorac "Kissenger"-a, tvrdi da je od svih dostupnih načina komunikacije sa voljenom osobom u vezi na daljinu, dodir i poljubac su najbitniji.

Kako funkcioniše?

Ova sprava se jako lako koristi. Kako se osećate dok to činite...e, to je već druga priča. Jedna osoba ljubi spravu, dok druga osoba prima kroz svoju - bez obzira kolika je distanca između vas. Robotski poljubac će da bude replika originalnog, pošto radi na vibracije.

Dr Samani je osnovao koncept na nacionalnom Univerzitetu u Singapuru. Prvi prototip je predstavljen u medijima, tako da je jedan od dva učesnika bio i sam doktor.

Oni koju budu dali 35$ će dobiti ovu napravu, a oni koji daju samo 60$ će dobiti par. Kao u ljubavi i braku, ne možete da imate jedno bez drugog.