Romantična večera kod kuće

Kada je u pitanju kvalitetno vreme koje treba da provedete sa svojim muškarcem, ko još želi da ga troši čekajući sto u prepunom restoranu ili da juri da gleda film u bioskopu prepunom glasnih tinejdžera? Isplanirajte umesto toga romantičnu večeru kod kuće. Bez saobraćajnih gužvi i ljudi oko vas, jednostavno se opustite i uživajte u vremenu samo za vas dvoje. Evo plana za romantičnu večeru kod kuće.

.

Ideje za večeru

Kao što narod kaže, ljubav muškarca dolazi kroz stomak - tako da počnite veče sa nekim delikatesima. Napravite njegovo omiljeno jelo. Ili istrčite napolje i kupite jelo iz obližnjeg restorana.

Kada planirate jelovnik, uključite neke sastojke koji su poznati afrodizijaci. Neki koje možete da uzmete u razmatranje su ostrige, bosiljak, luk, bademi i špargle, a za slatko probajte med, banane ili smokve.

Ne potcenjujte moć i zabavu fondua. Ima nešto seksi u tom umakanju i kapanju i hranjenju jedno drugog.

Nemojte da večerate na uobičajenom mestu. Ukoliko uvek jedete za kuhinjskim stolom, napravite neko drugo mesto gde ćete da obedujete, upalite sveće i iskoristite lep escajg. Možete i ručno da napravite jelovnik na kome će se naći vaša kulinarska umeća. Takve jelovnike postavite pored svakog tanjira.

Ideje za posle večere

Nemojte da dozvolite da vam se veče završi nakon što ste oprali sudove. Neka traje celu noć. Evo nekoliko ideja da produžite večeru nakon što ste slatko pojeli dezert:

Iznajmite neki erotski film, podelite neko ćebence i sklupčajte se zajedno.

Otvorite bocu vina, upalite još sveća i dimujte svetla. Sedite na pod, pričajte, a možete da mu ponudite i masažu. Znate šta ide dalje...

Ukoliko ste dugo već u vezi, izvucite stari foto album i podsetite se onih "dobrih, starih dana".

Želite neko takmičenje i malo zdravog uzbuđenja? Pronađite igru za dvoje i napravite vaša pravila.

Ukoliko vreme to dozvoljava, vašu večeru pomerite za prirodu. Ponesite ćebe, lezite sklupčani i gledajte u zvezdano nebo. Čokolada, jagode i neko penušavo vino su savršeni saveznici za ovakvo veče.

Ukoliko oboje volite da plešete, zašto da ne pretvorite dnevnu sobu u plesni podijum. Najbolji deo je taj da ćete moći sami da birate muziku koju oboje najviše volite.

Prošetajte se, držeći se za ruke.